1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox kabel itp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalziom29, Marzec 15, 2011.

  1. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam wszystkich, jak dlugi jest kabel od xbox arcade? slyszalem zeby xbox'a trzymano z dala od ciepla i scian dlatego chcal bym sie dowiedzec jak dlugi jest kabel :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. berials

    berials Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spokojnie ponad 1m.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale jaki kabel ?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jak sobie dokupisz kabel hd to może mieć nawet 5m. A ten standardowy spokojnie daję radę więc się nie obawiaj:D
     
  6. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzenki :)) chodzi mi o standardowy kabel consoli acrcade do telewizora :) chodzi o to ze jesli sie go polozy blisko niego to sie szybciej przegrzeje :)
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ten kabel od Arcade ma ok. 1-2 m ;)
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Ale powiem Ci tak. Konsolkę trochę odsuń od ściany. Tylko tak aby się z nią nie stykała. Nic nie kładź na konsoli aby nie zatkać wylotów powietrza. Nie trzymaj konsoli w pułkach, szufladach etc. Nie podłączaj od razu po przyniesieniu z dworu np. od kumpla bo Ci spłonie.
    Pozdr
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja trzymam na konsoli monitor i jest ok. Ważne żeby konsola miała trochę luzu z tyłu i po bokach - 10 cm starczy

    "Nie podłączaj od razu po przyniesieniu z dworu np. od kumpla bo Ci spłonie." Często tak robię i jeszcze się nie zapaliła
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ja tak kiedyś stary pc załatwiłem. Jak jest mróz na dworze i się przyniesię do ciepłego to się zamróz wytwarza:D Wtedy może się zjarać urządzenie- czy to pc czy xbox czy odkurzacz nie gra roli
     
  11. berials

    berials Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak mówisz, jeszcze.
     
  12. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzenki wszyskim za pomoc! widzalem na google ze bardzo duzo razy dzeje sie RED RING OF DEATH .. ale kolega mowil ze jak bedziesz czyszcic regularnie i dac mu miejsce to nic sie nie stanie. :D
     
  13. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no niby ale jak kupisz jaspera to nie ma mozliwości żeby sie zjarał.. nawet jak bys go z rok nie czyścił to i tak nie powinien sie przegrzać.. tylko jak bedziesz go czyścił to suchą szmatką bo jak czymś popstrykasz to możesz coś uszkodzić
     
  14. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    patarzalem na google..jasper to wentylator tak? bo jakos nic nie moge znalesc o_O czy konsola nazywa sie jasper?
     
  15. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    nie, jasper to model płyty głównej ;)
     
  16. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ah sorry..dzenki :p .. ile kosztuje? bo tu (w irlandi) nawet ciezko cos znalesc do xboxa.. :( ... ale zobacze pojade do miasta i moze cos dzięki!
     
  17. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    spoko w polsce z jasperem kupisz nowego za jakieś 650 zł, może troche mniej ale to są ceny z allegro
     
  18. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki .. spadam jak narazie i dziekuje za pomoc wszyskim jescze raz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum