1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox kabel vga i monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hardsignal, Marzec 14, 2011.

  1. hardsignal

    hardsignal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przykładowo kupuje sobie na allegro kabel vga podpinam pod monitor, pieknię ładnie a co z dzwiękiem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poszukaj i poczytaj ..
    Headset zakładasz i masz dźwięk
     
  4. hardsignal

    hardsignal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a np. głośniki komputerowe?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Z headsetu nie ma dźwięków z gry ...

    A dźwięki do głośników puścisz po chinchach z kabla VGA -.- Proste
     
  6. hardsignal

    hardsignal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest taka przejściówka żeby wpiąć chinche z vga a z drugiej końcówke z głośników?
     
  7. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
  8. hardsignal

    hardsignal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli mam 2 wejścia w monitorze, jest taki kabel żeby podpiąć od razu pod monitor ? jak to potem wygląda: gdy włączam komputer lub xbox-a muszę coś przełączać w monitorze ?
     
  9. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    No kupujesz kabel VGA i z jednej strony podpinasz pod xbox-a, a z drugiej do monitora. A dźwięk tą przejściówką. Z jednej strony chinche z kabla z drugiej chincha od głośników.
     
  10. hardsignal

    hardsignal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok a jak mam włączonego kompa i xboxa pod monitorem to gdzie potem przełączam ?
     
  11. rudy1994r

    rudy1994r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole/Byczyna
    Na monitorze. Wystarczy tylko przeczytać instrukcję...
     
  12. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    No w moim monitorze jest jedno wejście. Jak gram na xboxie to mam wpięty vga a jak włączam kompa to wpinam kabel od kompa a ten wypinam. Najlepszym rozwiązaniem jest takie coś żebys miał tylko jedną rzecz wpiętą. zależy jaki monitor... może da sie to zmienić gdzieś w opcjach monitora
     
Wczytywanie...

Poleć forum