1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox kilka pytan

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartoszKSSG, Kwiecień 17, 2010.

  1. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Witam! to mój pierwszy post, oczywiście zaraz dostane opr bo niewątpie, czytałem temat poruszany, ale jak dla mnie to chaos w tym temacie, jestem laikiem.
    Pierwsze, czy mogę odpalić grę z dysku twardego?
    Drugie, teoretycznie kupiłem oryginalna grę, kopiuję ją bo mam takie prawo do kopi, żeby mi się nie porysowało, czy taka grę odpale bez żadnego problemu?
    Trzecie, ostatnie co jest lepiej kupić nowego xboxa arcade + 20gb dysku, czy poszukać jakąś dobrą używaną wersje?

    Bardzo proszę was o jakieś naprowadzenie, może ktoś ma cos fajnego na sprzedaż, oczywiście tylko na gwarancji. Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1. Tak, ale płyta musi być w napędzie.
    2. Jak przerobisz konsolę iXtreme to odpalisz kopie
    3. Lepiej kupić nówkę i do tego z płytą główną Jasper bo jak wiadomo xbox 360 to awaryjny sprzęt
     
  4. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    no tak ale czytalem, ze jakies problemy sa z odpalaniem gier z HDD, że wyskakuje komunikat o podaniu płyty do napedu, jak to jest?
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Niestety źle czytałeś. Problemów nie ma żadnych a płyta w napędzie musi być i tak, nawet jak grasz z dysku.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie ma żadnych problemów z odpaleniem gier z HDD jak masz płytę w napędzie.
    Jak chcesz grać w grę z HDD musisz ją zainstalować oraz pozostawić płytę w napędzie, jest to zabezpieczenie Microsoftu.
     
  7. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    fakt, zle przeczytalem, czyli nie ma zadnej alternatywy aby wczytac "kopie gry"?
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    żeby grać na kopiach musisz przerobić konsole :) nie ma innego sposobu
     
  9. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Jeszcze jedno pytanie ;) mam w domu sieć wifi, jednostka centralna z ruterem znajduje się nie w moim pokoju, czy mogę ze swojego lapsa pociagnac kabel rj45 i podlaczyc pod xbox-a a swojego laptopa ustwic jako hosta?
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jak grasz z HDD to poprostu napęd nie pracuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum