1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox kompatybilny z 175W ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez maniak1994, Czerwiec 26, 2010.

  1. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Witam, mam xboxa jaspera i ma on zasilacz 150W i tu pojawia sie moje pytanie . Czy xboxowi nic sie nie stanie jak podlącze go na zasilaczu 175W od Falcona ? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Nie, nic się nie stanie. Pierwsze Jaspery były w zestawie z zasilaczami 175w. :)
     
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz nawet podłączyć zasilacz 203W a i tak konsola będzie pobierać tyle mocy ile potrzeba. Zasilacza 150W nie podłączysz do Falcona. Nawet wejście nie pasuje, a jeśli byś podłączył mniejszy zasilacz do konsoli która potrzebuje więcej prądu to byś spalił go.
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Nie spali się, tylko w ogóle nie uruchomi ...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    falcon z 150w uruchomi sie i bedzie dzialac. Tylko jak bedzie bardziej obciazony to moze sie wylaczac.

    A co do jaspera to jak wyzej. To jest jak z zasilaczami PC. Mozesz miec nawet 1000W a i tak wezmie tyle ile potrzebuje.
     
  7. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tam na zasilaczu z jaspera jade opusa i działa.
    :eek:
     
  8. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście że ci Opus działa bo to jest to samo co Falcon tyle że bez HDMI.
     
  9. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za info....
     
Wczytywanie...

Poleć forum