1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox - Komputer - Internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Korciok, Grudzień 27, 2011.

  1. Korciok

    Korciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, czy jak dokupię drugi kabel ethernet i podłącze jeden kabel do xboxa a jeden do kompa to będę miał internet na dwóch urządzeniach? Chodzi mi czy będę mógł grać na Live a mój brat przeglądać neta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    dwie karty w jednym pc z jednego idzie net do drugiej karty robisz udostępnienie połączenia ,kabel z drugiej do xa podłączasz i działa
     
  4. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli mam jedną kartę i modem usb to pójdzie?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak
     
  6. thor_666

    thor_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kupisz kabel krosowany i udostępnisz połączenie to tak bo na zwykłym 1 do 1 nie.
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Potrzeba jeśli karta sieciowa nie posiada Auto MDI-MDIX czyli auto-krosowania, a nie wszystkie 100Mbit go posiadają, 1Gbit mają auto-krosowanie
     
  9. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    No właśnie w niektórych starszych kompach z krosowaniem jest problem wiec lepiej kupic krosowany na wszelki wypadek
     
Wczytywanie...

Poleć forum