1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox L!VE Arcade piracki?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez curt, Styczeń 30, 2009.

  1. curt

    curt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    właśnie miałem zakupić sobie 2100 punktów Arcade ale jak zobaczyłem cenę to spadłem z krzesła... Czy jest jakaś możliwość ściągnięcia z neta gierek Arcade? Nie chodzi mi o te oficjalne kompilacje wydane przez MS ogólnodostępne w sprzedaży, tylko o takie hity jak np. Wormsy czy Banjo Kazooie. Parę osób mówiło mi że można ściągnąć podobno takie gry i wrzucić na x360 za pomocą transfer kit'a, czy to prawda? Jak tak to można jakieś szczegóły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
  4. x-ziomek

    x-ziomek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    poszukaj na mininova.org , torrentreactor.net , emule
     
  5. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gierek z xbox live arcade niemożna uruchomić bez jego wykupienia, tylko demówki zarówno arcade i x360 można uruchamiać z płyty, pełne wersje gier XBA musisz kupić za mspoints
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    można :p ale to trzeba na dysk zrzucić . gdzieś nawet na forum to wyczytałem że na dysk można by zrzucić ale na ile w tym prawdy to wam nie powiem :p
     
  7. Sk_uter

    Sk_uter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest mozliwosc sciagania gier Arcade czy nie??
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jest mozliwosc sciagniecia skads addonow, dodatkow do gier np fallouta 3 czy gta iv? Motywow, tapet, coverow do gier?
     
  10. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    sciagnac mozna jak narazie widzialem dodatek do gta 4 ale nie poijdzie:)
    ktos probowal na dysk wrzucic i dys mu nie dziala;)
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma takiej mozliwosci
     
  12. pepa

    pepa Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No way sam to testowałem i lipa jest.Ba nawet np. jak u kumpla ściągniesz Thema na jego GT i przeniesiesz to na memorke to u Ciebie konsola nie znajdzie plików.Probowałem z DLC do GTA 4 i jest to nie możliwe.
     
  13. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    nie ma takiej opcji wogole zamiast na wszystkim oszczedzac poprostu kup te punkty i to co potrzebujesz -.-
     
Wczytywanie...

Poleć forum