1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Link jqe360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daavis, Czerwiec 10, 2014.

  1. Daavis

    Daavis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam od jakiegoś czasu usiłuję pograć sobie przez internet po linku(jqe360).
    Robiłem test i wygląda to tak:
    [​IMG]
    Sprawdzałem na stronie jqe360 czy są dostępni ludzie i na Diablo 3 akurat było 9 ludzi.
    Niestety gdy ja szukam gry to nic się nie wyświetla.
    Co może być tego przyczyną?
    Czytałem gdzieś na tym forum że na Diablo 3 trzeba mieć takie samo media id tylko, że nie wiem co to jest.

    Pozdrawiam Daavis.

    /Edit
    Teraz zobaczyłem, że źle chce wejść do pokoju.
    Po naciśnięciu GUIDE na padzie nie świeci mi się System link.
    Nigdy nic nie wgrywałem bo w serwisie mi RGH zrobili.
    Wytłumaczy mi ktoś jak zrobić żeby było podświetlone?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Wejdź w opcje FSD i Update Plugins.
     
  4. Daavis

    Daavis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Możesz mi powiedzieć gdzie to dokładnie jest?
    Znalazłem tylko to:
    [​IMG]
     
  5. Daavis

    Daavis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
  6. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Na forum masz tutka do pelnej konfiguracji linka od $Zonk31 . Niestety nie podeślę Ci linka bo pisze na tel w pracy

    Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
     
  7. Daavis

    Daavis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Czytałem go i jest napisane żeby całe fsd reinstalować.
    Nigdy tego nie robiłem wiec nie wiem jak to zrobić.
     
  8. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Daavis to jest forum o konsolach M$ . Użyj wyszukiwarki, a cały tutek o wszystkim związanym z rgh napisał elsrold nie wiem czy dobrze nika napisalem

    Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
     
  9. Daavis

    Daavis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Szukałem czegoś i dowiedziałem się że mogę to zrobić przez FTP.
    Tylko że nie chcę nic zepsuć a później się martwić.
    Może mi ktoś podać dokładną instrukcję?
     
Wczytywanie...

Poleć forum