1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox + lite on iextreme 1.6 a nowe gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kondorro, Luty 20, 2011.

  1. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam ,


    moja pierwsza konsole sprzedalem ponad rok temu wiec wiem ze troszke sie pozmienialo.Moje pytanie brzmi , czy bede mogl grac na iextreme 1.6 w nowe gry takie jak call of duty black ops czy alan wake?Czy bedzie mi potrzebna plyta active iso?Czy musze jeszcze cos zrobic aby grac w nowe tytuly?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj sobie lt+...jak masz 1.6 to wgranie zajmuje 15 sekund.....
     
  5. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oki , dzieki za odpowiedzi.Ja nie wiem jak samemu wgrac lt+ mam 1.6
     
  6. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam ponownie ,


    chcialbym zagraz w tego NFS HP na iextreme 1.6 kolega wyzej napisal ze musialbym przerobic obraz gry na wave 3 , czy moglby mi ktos prosze powiedziec czym i jak mam go przerobic?Moje kolejne pytanko , jezeli przerobie juz ten obraz i bedzie dzialac na iextreme 1.6 to czy ta sama plyta bedzie dzialac na konsoli z LT + ?
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    NFS nie bedzie Ci dzialal na 1.6. Musisz przerobic na LT+
     
  8. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Fable 3 tez nie ?Co mam zrobic zebym mogl zagrac w Fable 3 na ie 1. 6?
     
  9. Gallar

    Gallar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz to LT+ trza miec chyab zeby all dzialalo
     
  10. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16


    Tyle to ja wiem , pytam tych ktorzy sie znaja , czy fable 3 bedzie dzialac na ie 1.6 z lub bez active iso?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    niektorym działa, niektórym nie.....flash na lt+ nie jest drogi więc odłóż i zrób flash jak sam nie dasz rady i bedziesz miał pewniaka....a tak od kombinowania to sobie tylko konsole oflagujesz....
     
Wczytywanie...

Poleć forum