1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox liteon v3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lordrevan, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lordrevan

    lordrevan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Planuje kupić konsole xbox 360 xbox 360 arcade i boje się ze będzie w niej zamontowany nowy napęd i teraz mam pytanie czy jeżeli będę go miał w konsoli to można ja przerobić ? chce grać tylko na piratach offline żaden live mnie nie interesuje (przepraszam za takie głupie pytanie ale dopiero zaczynam ;p )

    Dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak można przerobić już każdy napęd ale nie każdy to potrafi
     
  4. lordrevan

    lordrevan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanko czy koszt takiej usługi jest wyższy ? od pozostałych napędów ?
    dzieciak żyć nie daje a i ja bym pograł ;p
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest wyższy ponieważ Liteona V3 trzeba lutować - jednak patrząc na ceny gier to ...
     
  6. lordrevan

    lordrevan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To lutowanie nie skraca mi "żywotności" konsoli ? echh może jednak ten arcade nie będzie miał tego cudownego napędu ;(

    Konsola Arcade
    +2 pady
    +3 gry
    930 zl

    Mieszkam w małej miejscowości u Nas to ps2 budzi podziw ;p
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Drogo dość ten zestaw... za tę cenę wolałbym już Elite....

    Arcade to max 750zł
     
  8. lordrevan

    lordrevan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    taka polityka małych miejscowości ;p ale jeszcze porównam cenny w pozostałych miasteczkach ,poza tym te 3 gry to pierwszy raz o nich słyszałem jedyny + (tak mi sie wydaje) to te 2 pady
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale 1 pad masz normalnie w zestawie... To kup przez allegro i nie przepłacaj
     
  10. lordrevan

    lordrevan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze się spytam panna czy jest możliwość kupić bez tych wspaniałych dodatków a jak radzisz kupić pada na allegro to tak zrobię ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum