1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox Liva a dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ggghhh421, Kwiecień 29, 2010.

  1. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Elo,czy aby grac przez neta na xboxie trzeba mieć dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    zależy są update w niektórych grach Np burnout paradise że musisz pobrać pacza ale sama karta pamięci czasem wystarcza (update dasha)
     
  4. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Tzn. zależy mi głównie na grze w fife
     
  5. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    są update sqadów ale to prawie nic nie zajmuje możesz grać w ciemno
     
  6. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W fife bez dysku nie dasz rady ;/
     
  7. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    jak nie da jak da te update sqadów zajmują góra 100mb a on chyba core nie ma -.- sam grałem bez dysku troche w fife 10
     
  8. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    aktualnie na karcie mam 50mb wolnego ale jak bym to ogarnoł wszystko to by było problem w tym że nie mam tych avatarkow i czy to tez by mi ściągało? Bo jak tak to chyba bym bez dysku nie dał rady...
     
  9. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Da rade ja grałem na live bez HDD ale instalacja gier mnie zmusiła ( troska o napęd ) o kupno HDD.
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Mozesz grac normalnie bez dysku, karta 256MB wystarczy (aktualizacja z avatar'ami 130mb + reszta na Save'y) a np. nowe Jasper'y maja wbudowane 512mb pamieci wbudowanej i to starcza juz w zupelnosci.
     
  12. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale wy mu bzdury wciskacie -.- . Nie musisz kupowac memorki ani hdd . Raczje w domu masz pendrive ? Najnowszy update umozliwil stworzenie takiej "memorki" z pena :D A wiec robisz pena na fat32 przystowoswujesz go w x'ie i masz nawet wieksza memorke.

    Pozdrawiam Asster PL
     
  13. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Kolego ;) mozesz grac w fife nawet jak masz 256 karte :) jedyne co potrzeba to pare mega na pewno mniej niz 10 mb na aktualizajce skladow i to wszystko wiem bo sam mam tylko karte pamieci i gram w fife 10 :)
     
  14. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Asster PL dobrze gada podpinasz 2 peny po 16GB i masz 32GB i zmieszczą ci się ze 2 gry i dodatki więc spoksik. Ale HDD jak potrzebny jak chcesz grać w gry Xbox Originals :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum