1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live 1 miesiąc - chce kupić, jak teraz jest

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krecebeke, Czerwiec 5, 2010.

  1. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chce kupić 1 miesiąc live na allegro, w koncie mam ustawienia regionalne Polska i jezyk Polski, musze to zmieniac? bedzie dało się wbić kod na konto które mam (grałem na nim z darmowego golda z nowej konsoli) Wykorzystałem już trzy miechy, miałem przerwe w graniu i nie wiem jak to jest. Głównie chodzi o to żebym mógł używać swojego zawodnika w fifie. Pozdrawiam i obgryzam paznokcie w oczekiwaniu na wpis wyjaśniający moje wątpliwości.


    Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macq94

    Macq94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
    Powinno działać . Też mam takie ustawienia i kody na 48h oraz na miesiąc wpisuję i wszystko spoko działa więc nie powinieneś mieć problemów:D
     
  4. Tommy47

    Tommy47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    jak na razie Live w Polsce nie jest dostępny, więc nie wiem jak grałeś na polskich ustawieniach. żeby nie było offtopu, tak powinieneś to zmienić, najlepiej na UK/USA. z tego co wiem, to w UK DLC, mapki itp. są wcześniej niz w USA
     
  5. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za odpowiedzi, może są gdzieś jeszcze darmowe kody? Pzdr
     
  6. Macq94

    Macq94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno
    Chyba nie ma teraz żadnych promocji żeby coś zdobyć, trzeba poczekać na kolejne promocje gier w których będą rozdawać triale na 48h
     
  7. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Zmień ustawienia regionalne najlepiej dla świętego spokoju na UK,USA albo Niemcy najlepiej i zakup kod na gram.pl :) . Szybka przesylka , jezeli zaplacisz przelewem to kod masz po kilku minutach w panelu sterowania do pobrania a cena to 29.99-, PLN.
     
Wczytywanie...

Poleć forum