1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live a aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez puniya, Czerwiec 28, 2011.

  1. puniya

    puniya Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podobnego tematu nie mogłem znaleźć więc stąd moje pytanie.

    Konsolkę mam już z 3 lata, przeróbka ixtreme 1.5 prawdopodobnie, napęd wygląda na Lite-on'a, dash 2.0.8955.

    A pytanie jest następujące - czy jest możliwość ściągnięcia czegoś z live marketplace przy zachowaniu przeróbki ? Lub też zainstalowanie takiej wersji dasha która nie usunie tej przeróbki lub też pozwoli na powtórną przeróbkę.
    Jeśli taki to jakiej i jak :)

    Z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie, jeżeli chcesz wejść na live musisz mieć zawsze najnowszy dash;/
     
  4. puniya

    puniya Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I rozumiem że najnowszy dash blokuje póki co możliwość przeróbki ?
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Po połączeniu z live ,poprosi Cię o aktualizację - która usuwa przeróbkę.

    1.Zgrywasz klucz napęd.
    2.Wgrywasz oryginalny FW napędu.
    3.Aktualizujesz dasha i pobierasz z marketplace co tam chcesz.
    4. Wgrywasz LT 1.9
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dodam że wszystko zrobisz sam podpinając jedynie napęd od konsoli przez sata do kompa

    Ściągnij program jungleflasher najnowszy, tam masz dobry tutorial w katalogu documentations
     
  7. puniya

    puniya Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnie pytanie i biorę się za rozkręcenie ;)

    Po wgraniu LT1.9 możliwe jest korzystanie z marketplace'u ? Czy też jest wymagana ponowna aktualka dasha. Czy też już nic nie da się zrobić ?
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak już będziesz miał najnowszego dasha, to przy wgraniu 1.9 nie będzie już wołał o uaktualnienie i będziesz mógł w pełni cieszyc się live'm
     
  9. puniya

    puniya Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba że wyłapię szybkiego bana :D
    Biorę się za rozkręcanie :)
     
  10. puniya

    puniya Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szybkie pytanie - jak wgrać oryginalny FW ? Napęd mam podpięty na sata, klucz zgrałem metodą dummy ixtreme, co dalej ?
     
  11. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    wystarczy że podepniesz xboxa pod internet i poprosi cie o aktualke.... aktualizujesz i masz oryginalne FW
     
Wczytywanie...

Poleć forum