1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live a iplus

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Asster PL, Sierpień 20, 2009.

  1. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skonfigurowalem wszystko i jest niby ok..Laczy sie z XBL ale nie moge prowadzic rozmowy prywatnej. Jak robmie przetestuj polaczenie z Xbox Live pod sam koniec wyskakuje mi ze "Stosowany typ translacji Nat to Umiarkowana"...Znalazelm tutaj jeden z poradnikow jak to zmienic tylko ,ze opisuje inny przypadek routera...
    Pomoze mi ktos??/
    Tak jak w temacie mam iplusa. Prosze o szybka pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a jak laczysz przez kompa czy za pomoca jakiego routera do iplusa??
     
  4. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przez laptopa a router iplusa to huaweii
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wylacz zapore na latopie i w antyvirze tez
     
  6. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    panel sterowania>polaczenia sieciowe odlaczasz modem, prawym , wlasciwosci druga zakladka i udostepnianie polaczenia dla innych urzadzen potem podlaczasz modem i w xboxie w ustawienia sieci i automatycznie niech znajdzie numery, musi dzialac
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wisien ale przeciez on juz ma polaczenie. problem ma z natem
     
  8. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wlasnie polaczenie juz uzyskalem .... A zmziane sieci nat znalazlem na jakims forum ale to bylo opisane do innego rodzaju routera i nie umiem tego zrobic.. Firewalle mam wylaczone
     
  9. kris1985_85

    kris1985_85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema mam iplus na ekspres karte jak mam polaczyc kom z xbox360 kupic ruter na karte sim i wtedy rozdzielic sygnal na kom i xbox czy moze sa inne sposoby prosze o poradę dzieki z gorory
     
  10. lolek011-95

    lolek011-95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iplus i problem

    jestem nowy, i za bardzo tego wszystkiego nie kumam

    Moze ktoś przedstawić w obrazkach jak się połączyc za pomocą Iplus'a z Xboxe-em ? Probowalem sie laczyc za pomoca tego poradnika Konfiguracje Xbox Live | Artykuły lecz nic mi to nie pomoglo poniewaz nie moge znalezc we wlasciwosciach TCP/IP maski podsieci itp., jest tam tylko IP :

    [​IMG]

    oraz udostepnianie wlaczone tak :
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum