1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live a lt 2.0 prosze o konkretna odowiedz:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArabGirl, Maj 29, 2012.

  1. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Dzis pierwszy raz podlaczylam konsole do neta i musze profil swoj zalozyc.I wszystko sie laduje i zaraz pokazuje sie komunikat ze JEST DOSTEPNA AKTUALIZACJA SYSTEMU ZA POMOCA USLUGI XBOX LIVE i cos tam tam dalej.I dac TAK albo NIE (dajac nie to nie moge utworzyc profilu i wraca z powrotem do dasha).Dodam ze mam przerobke L.T 2.0 i dasha 13xx
    .Rozumiem ze sobie nie pogram na necie ?Bo jezeli dam aktualizacje to mi przerobke usunie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie usunie przerobki.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
  5. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Dodam ze pelny dash to 13604.
     
  6. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie usunie. Tylko poniżej dasha 13599 usunie.
    :thumbup:

    ( Wysłane z Tablet PMP7074B3G GSM Plus Prestigio za pomocą Tapatalk. )
     
  7. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Na innym forum tak mi ktos napisal "Tak, poza tym sprawdź czy nie wgrała ci się tak zwana "cicha aktualizacja" czyli czy kopie gier XGD3 się uruchamiają.
    A po necie możesz pocinać dopóki nie przyjdzie fala banów, no i oczywiście w to co Ci będzie działać po aktualizacji czyli tylko oryginały."
    Tylko nie mam Lt 3.0 a lt 2.0
     
  8. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można aktualizować nowy dash bez problemu na lt3.0.

    ( Wysłane z Tablet PMP7074B3G GSM Plus Prestigio za pomocą Tapatalk. )
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przeczytaj to: "Aktualizacja tematu" (poradnik z sygnatury - koniec pierwszego posta). Wszystko masz tam wytłumaczone na ten temat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum