1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live a usunięcie przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lorddark, Grudzień 5, 2012.

  1. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam głupie pytanie
    mianowicie czy po podłączeniu xboxa do neta (wiem że to grozi banem) mając najnowszą przeróbkę i aktualizację nie usunie mi się przeróbka?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    bana też nie dostaniesz.
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Bana zawsze można dostać :p Chociaż ostatnimi czasy M$ coś łagodny zrobił się dla piratów :)
    Przeróbki nie usunie :)

    Pozdro !
     
  6. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Panowie! Kolega tutaj nie opisał że ma LT+ tylko "przeróbkę" więc wiemy że chodziło o LT+, ale mogło też o RGH i banan. :)
     
  7. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodziło mi o LT+
    teraz żebym nie robił dodatkowego tematu to chciałem sie spytać czy da rade żeby zmienić język xbox live tzn w konsoli jak tworzyłem konto live to miałem ustowione że jestem z niemiec da rade to zmienić?
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Już po ptokach...migracje kont dawno zakończone.
     
  9. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie da rady nawet jakby sie napisało do m$?
     
  10. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Zrob nowe konto na PL .. lub zadzwon na infolinie i zapytaj telefon jest darmowy.
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie. Nawet jakbyś im wysłał swoją zdrową nerkę....
     
  12. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to trzeba zacząć uczyć się niemca :D
     
  13. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Załóż konto na PL. Zmień ustawienia regionalne w konsoli na PL i załóż konto i będzie na PL. A jeśli już na tym niemieckim to chociaż zmień język w konsoli na polski, nie męcz się :)

    @ESLORD Nie wprowadzaj chłopaka w błąd. Konto można przenieść dzwoniąc do supportu M$. Tylko wtedy trwa to nawet do 6 tygodni i tracimy wszystkie licencje, ale jeśli ktoś jest zdesperowany to może tak zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum