1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live, a zwykla nagrywarka.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maxi178PL, Grudzień 31, 2012.

  1. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Wiem, że były już takie tematy, ale są stare i teraz mam pytanie, gra ktoś live na nagranych zwykłą nagrywarka i nie ma bana? Prosze niech sie wypowiedza te osoby i jakie ryzyko jest aktualnie bo narazie chce dokupić dysk, a nie mam kasy na ihasa, a pograłbym chetnie live ;) plyty platinum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na ihasie tez jest ryzyko tylko mniejsze. mozesz wylapac bana a mozesz nie wylapac.
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Wiec twoim zdaniem poczekać miesiac i jak bede mieć pieniadze kupić ihasa? Bo nudno tak bez mp troche ;p Chociaz chcialbym zeby sie wypowiedzialy osoby, ktore graja akutalnie na grach nagranych zwykla nagrywarka
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak chcesz bez ryzyka grac to graj na oryginalach. ihas minimalizuje ryzyko. polecam sprawdzic czy burner max tool bedzie dzialal ma twojej zwyklej nagrywarce bo jak bedzie to nie potrzebujesz ihasa
     
  6. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
  7. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Hallo powie mi jak sprawdzic czy burner max bedzie dzialac na mojej nagrywarce??
     
  8. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    znajdz na forum temat odnosnie burner max tool i przeczytaj, chyba zartujesz ze ktos bedzie szukal za ciebie bo tobie sie nie chce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum