1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live, błąd ? Co jest ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hanzo47, Styczeń 23, 2010.

  1. hanzo47

    hanzo47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystrzyca Kłodzka
    Przed chwilą uruchomiłem konsolę, zalogowałem do live, wszystko jest. Gdy jednak chcę gdzieś wejść, pobrać wyskakuje mi komunikat, że nie można pobrać informacji z rynku usługi xbox live, spróbuj później kod stanu: 807b01f7. No dobra myślałem że coś robią. Włączam Fife daje mecz rankingowy live, nie mogę go zagrać ! Pisze, że serwery są aktualnie nie dostępne. Macie jakieś porady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
    Dołączę się.
    Chciałem pobrać aktualizacje do Halo Wars i po chwili wywaliło błąd.Kumplowi z GoW2 to samo.
     
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    To musi być jakaś "globalna" awaria skoro tyle osób nagle ma z tym problem. My nic na to nie poradzimy, myślę że możemy tylko czekać aż to naprawią.
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Właśnie coś w tym stylu ;] mam to samo od kilku godzin ;]
     
  6. arturross

    arturross Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja właśnie dziś się z wielkimi bólami zalogowałem. nic nie można zrobić nic pobrać. wyskakuje mi również ten kod stanu 807... normalnie mam pecha.
     
  7. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam to samo od... ~2 miesięcy. ;/
     
  8. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    [​IMG]

    MS trakcie naprawia :)
     
  9. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja dzisiaj podpinałem swojego x'a do neta i tez w pewnych momentach miałem ten błąd 807... ale wszystko już ok wiec próbujcie
     
  10. Madridista09

    Madridista09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fotka.pl :confused::confused::eek:
     
  11. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Zobacz podpis bo chłopak jest niedosłyszący.

    @topic
    może zaczęły się blokady dla polskich graczy na live
     
  12. mietu

    mietu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    u mnie działa normalnie ;)
     
  13. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    u mnie działa już w porządku :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum