1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live - czy jest sens

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Spens13, Listopad 26, 2010.

  1. Spens13

    Spens13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Otóż rok temu zakupiłem przerobioną konsolę. 2 miesiące temu podłączyłem ją do xbox live. Bana jak na razie nie mam, grałem w same gry z Games on Demand. Próbowałem włączyć oryginalnego assassin's creed brotherhood lecz wystąpił u mnie błąd. I teraz się pytam czy jest sens kupować nowy napęd? I wtedy czy będę mógł spokojnie grać na grach przez neta oryginalnych. Po próbie odpalnie assassina narazie od 3 dni bana nie mam. Czy lepiej zainwestować w nową konsolę specjalnie do grania w oryginały?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Ja zainwestowałem w nową konsole slim 4gb + pendrive 8gb(na instalacje gier) i uważam ze dobrze zrobiłem
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Zawsze warto być uczciwym!!:)
     
  5. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak .Spokojnie możesz sobie wgrać org.Friwmrare , lub poprostu zmienić napęd(ale pamiętaj , że musisz mieć wyciągnięty klucz ze starego napędu).;]
    A jaką masz konsolkę?Elite Jasper?Czy jakiś Falcon i do tego Arcade.?Ja tam mam Elite Jasper i wszytko działa OK.Obecnie gierze w Just Casue 2.;]

    Narka.;)
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Co Wy gadacie. Na 99% masz flagę na konsoli, czyli jestes w kolejce do bana, wiec zmiana napedu nic Ci nie da. Na forum jest poradnik, dzieki ktoremu sie dowiesz, czy masz flagę. Poszukaj. Jeśli nie masz, to się nie łącz więcej i zmien naped. A jesli masz - allegro, i sprzedaj poki jeszcze nie ma bana.
     
  7. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Sprzedaj,kup arcade jaspera + live+gierka z dobrym multi=Coś,Czego Piraci Nie Znają :D Opłaca się,multi jest super ;D
     
  8. Spens13

    Spens13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Premium z dyskiem 20gb.

    Nie mogłem znaleźć tego poradnika :S A starałem się szukać dokładnie.
     
  9. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Ja zmieniłem napęd bo nie miałem flagi, wszystko ładnie pięknie, ale z tego powodu Assassin's Creed Brotherhood nie działa... AP2.5 nie lubi zmiany napędów, a w serwisie powiedzieli że oryginalnego firmware na starym napędzie się nie da przywrócić
     
  10. Spens13

    Spens13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Secdata is Clean.


    Ja i tak mam już drugi napęd bo pierwszy się zepsuł podobno zanim kupiłem konsolę.

    Jak wyciągnąć klucz z napędu? ((ale pamiętaj , że musisz mieć wyciągnięty klucz ze starego napędu))
     
  11. patryk799

    patryk799 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglby mi ktos odpowiedziec na kilka pytan o XBL
    1. Czy granie w AC B i inne nowe gry na LT+ jest bezpieczne albo co zrobic zeby ryzyko bana bylo jak najmniejsze
    2. Co spowoduje ewentualny ban
    3. Ile mniej wiecej kosztuje konto Gold na caly rok?
     
  12. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    1. Wcześniej czy później MS ogarnie i będą bany
    2. nigdy nie podłączysz konsoli do xbox live
    3. 200 zeta
     
  13. h3ro

    h3ro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  14. e.cartman

    e.cartman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak h3ro, konto xbl gold na cały rok z allegro, nie jest to jakaś straszna kaska, a multi jest duuużo fajniejsze od singla ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum