1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live darmowy gold

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bochun, Sierpień 11, 2009.

  1. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam problem został mi jeszcze darmowy miesiąc na xbox live założyłem konto przez xbox.com ale niestety konto na konsoli pisze ze jest Silver;/ co zrobić by uaktywnić miesiąc darmowy Golda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przy zakładaniu musisz robić tak jakbyś chciał go kupić i tam będziesz mógł wybrać swój darmowy miesiąc.
     
  4. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem ze można tak było robić z poziomu konsoli ale na stronce xbox.com nie było wyboru darmowego

    ps..znalazłem odpowiedz ze strony xbox.co nie uaktywni się darmowego Golda..dlatego mam jeszcze pytanie od 2óch dni nie mogę złożyć z poziomu konsoli konta cały czas pisze żeby spróbować później czym to może być spowodowane???na pewno nie mam bana
     
  5. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    albo nie masz podłączonej konsoli do neta
    nie możesz mieć darmowego golda na tym samym koncie dwa razy ( tylko jeden na jedno konto)
    może nick sa zajęte i nie mozesz dac dalej
     
  6. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam podłączoną konsole. i nie próbuje 2razy założyć darmowego na 1 koncie.
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    może dajesz ten sam e-mail login dane nic nie może być takie samo jak na tym co już masz golda.
     
  8. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ludzie bez przesady tak głupi nie jestem zeby uzywac tego samego maila...zakładał ktoś konto nie dawno??? może tylko chwilowo nie można??
     
  9. Ak a

    Ak a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    ja zakładalłem swoje pierwsze konto pare dni temu i wszystko ładnie poszlo ;) tam gdzie pytali sie czy chce kupić golda dałem nie i potem mi wyskoczylo ze mam darmowego golda na miesiąc. ;)
     
  10. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak tylko u mnie zatrzymuje się na prywatnym pytaniu i pisze ze mam spróbować później;/
     
  11. gomatekgo

    gomatekgo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poczekaj trochę, popróbuj później. Też miałem taki problem i odczekanie trochę go rozwiązało. I konta zakładaj tylko przez xboxa bo przez neta to są problemy. A live jak podziękujesz, że nie chcesz kupić golda to wyświetli, że masz 1 miesiąc za darmo.
     
  12. Crono

    Crono Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    ja właśnie też mam taki problem już 3 dzień wyskakuje żeby spróbować później ;/ nie wiem czy xbl się rypie czy co ;/
     
  13. J1B

    J1B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dln.Śląsk
    W ustawieniach regionalnych masz pewnie wpisaną polskę , zmień na anglię i będzie banglać . Jak pomogłem , kilknij podziękuj :p
     
  14. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Darmowy miesiąc Golda można uzyskać tylko przy zakładaniu konta na Xie, a nawet do 3 miesięcy po jednym na każdy region: PAL, USA, JPN
     
  15. sebool12

    sebool12 Guest

    No właśnie... czy wy czytać nie umiecie? Napisał, ze założył na stronie, a nie przez konsole.... Trzeba założyć konto przez konsole, żeby mieć darmowego Live
     
Wczytywanie...

Poleć forum