1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX LIVE Drugi Profil, dziwne:)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Listopad 7, 2009.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam, dzisiaj probowalem zrobic sobie drugie konto na xbl(zeby miec golda) ale gdy pisze cos tam
    WINDOWS LIVE ID to biore zapisz mnie a po tym pisze ze zalogowanie do uslugi xbox live jest obecnie niedostepne i prosze sprobowac pozniej.:(
    co to znaczy?
    i co zrobic zeby dalo sie zalogowac??
    i jescze jedno;na drugim profilu jest ok wszystko,loguje sie do live
    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie dostałeś BANA i blokade dysku :ban
     
  4. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Zmień w ustawieniach regionalnych z Polski na np.UK
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    dzieki!!!
    jeszcze dwa pytania...
    1.czy jak bym zmienil na polski to bylo by ok??
    2.dajmy taka forze3(tyczy sie tez innch gier)gdy jestem na nowym profilu to trzeba grac od nowa kariere, gdybym zagral od nowa zaczalbym kariere na nowym profilu. a jakby przelaczyl na stary to bylby tamten save i bym go kontynuowal??:confused:boje sie stracic tamte bo juz troche przeszlem:eek:
     
  6. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Save z jednego profilu nie będzie działał na drugim to się tyczy 2 a później ustawienia regionalne zmień na Polskę
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    dzieki temat do zamkniecia
     
  8. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No prawie do zamknięcia.Jak bys się uparł to możesz uzyć NXE Res.... żeby mieć jeden save na dwóch profilach ale nie wiem czy MS tego nie wykryje
     
Wczytywanie...

Poleć forum