1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live gold 48h

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez farenhide, Kwiecień 19, 2012.

  1. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, kupiłem na allegro kodzik 48h xbox live gold, po wpisaniu go wyświetla mi się na konsoli coś tam 2 dniowa subskrybcja która świeci się na szaro... a jest inna opcja która świeci się na czarno i po prostu nie mogę kliknąć i aktywować... co mam zrobić że by mieć tego golda na 48h....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i wpisałem i nadal "Konto bezpłatne"
    ...
     
  5. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Masz podświetlone bezpłatne konto live a na szaro, że masz 2-dniową licencję czy jakoś tak? jeśli tak to wszystko już Ci działa. Tak ma po prostu być, przetestuj sobie poprzez włączenie gry na multi albo odpal youtube'a, powinno działać
     
  6. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak, ale gdy odpalam fife to nie mogę grać meczów :( mam wykupiony ten paszport na fifie
     
  7. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    już działa :) dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum