1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live GOLD na ultimate team

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez marcing85, Październik 23, 2014.

  1. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od wczoraj nie działa mi Fifa Ultimate Team- komunikat, nie może nawiązać połączenia z serwerami Ultimate Team, a na stronce WebApp pojawia sie komuniat że nie mogą zweryfikować moich danych.
    Rozmawiałem dziś z obsługa EA i stwierdzili żeby grać w Ultimate Team Fifa 15 potrzebuje subksrypcji Gold.
    Dotychczas korzystałem z kodów trialowych 48h i 7 dniowych i nie było problemu. Dodam że z tych kodów trialowych korzystałem przez 2 lata.
    Ma ktoś podobny problem lub wie o co chodzi??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawa wyglada tak.
    Wykupiłem Golda, skontaktowałem sie z pomocą na help.ea.com. I doszli do wniosku ze moje konto na Ultimate Team zostało, uzyje ich stwierdzenia "corrupted". Dodam że stało sie to nagle, powiedzmy po południu sobie grałem a wieczorem juz nie mogłem się zalogować do UT.
    Ich rozwiązanie mnie dobiło. Kazali mi stworzyc nowe konto na Orgin i nowy profil na konsoli. Mają zamiar przenieść moje stare konto na nowe, ale tu jest kilka szczegółów. Przeniosą mi całą drużynę(jest warta ok 450tys coinsów) i wszystkie coinsy jakie miałem na koncie (100tys). Nie przeniosą statystyk konta, a także kart jednorazowych, zaczne od 10 ligi, byłem w 2. I co najważniejsze nie przeniosą mi Punktów Doświadczenia z katalogu EA FC. I to mnie najbardziej boli, ponieważ nie będe mógł wystawić 80 aukcji w ultimate team i będe zaczynał od 1 poziomu.
    Jest to dla mnie dziwne biorąc pod uwagę że na handlu zarobiłem juz 800tys coinsów a meczowe zarobki to ponad 200tys coinsów. Co zostało mi wypomniane popdczas rozmowy telefonicznej z centrum pomocy.
    Czy ktoś spotkał sie z podobnym problemem?? Przenoszenie konta już sie zaczeło ale nie wiem czy nie przerwać tego, ponieważ szkoda mi osiągnięć które zdobywałem od Fify 13 ultimate team.
     
  4. muntari

    muntari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie moge założyć tematu, dlatego napiszę tutaj. Kupiłem sobie właśnie XO i mam problem, bo nie mogę zagrać na UT, mam golda, gdy chcę zagrać jeden mecz online, cokolwiek to szuka mi przeciwnika i wyskakuje "gracz opuścił grę.. costamcostam" albo "ta sesja gry nie jest juz dostepna" dodam, ze jak ja naciskam "a" nie widać przeciwnika, z góry dzięki, ZARAZ WYRZUCE TO W UJ PRZEZ OKNO ;D

    zapomniałem dodać, że na X360 wszystko mi zawsze chodziło :)
     
  5. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polecam zrobic tak. Wejść na http://help.ea.com wybrać język polski, zalogowac sie za pomocą loginu i hasła z Origin.
    Klikasz pomóż w grze, wybierasz Fifa 15, nastepnie temat. Jak już przejdziesz dalej, wybierz żeby do ciebie zadzwonili, wczesniej musisz podac nr telefonu.
    Czas oczekiwania na telefon to ok 10min. Będziesz rozmawiał z polskim biurem EA, jak oni nie będą mogli rozwiązać problemu skieruja sprawę do USA.
     
  6. muntari

    muntari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to chyba będzie lipa, bo ja siedze w niemczech i nie mam polskiego nr aktywnego w tej chwili..

    jesZcze nie pamietam loginu do tego ******go orgin... ***** ja nie wiem o **** tu chodzi z tym jak daje "LS" i wyswietla mi sie profil gracza i tak **** z tego jest
     
  7. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podaj nr niemiecki, moze oddzwonia
     
  8. muntari

    muntari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh kazali mi zrobić programem UO tracer i w tym jest błąd
    * Unknown Host * 159.153.93.6 15 114ms 100% 0 / 112
    fert01-eqx-iad.ea.com 159.153.225.1 16 111ms 100% 0 / 112
    szukałem coś o tym i na jakimś angielskim forum napisał o tym to co Ty miałeś, czyli wina konta więc chyba będzie potrzebna zmiana konta, zobaczymy. czekam na mejla od nich bo sprawa poszła do kogoś i babka ma mi napisać ile mam czekać i co ew. zrobić. Ciekawi mnie jedna sprawa co bd z goldem ;) bo przeciez nie mozna miec na dwoch kontach, a ja mam golda na rok
     
  9. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Anulowałem przenosiny konta. poprosiłem jeszcze raz o kontakt i stwierdzili ze to nie rozwiąże problemu. Jutro zrobie to co Ty tym programem i im prześle plik. Ale powiedzieli ze mi naprawią konto bo jest tam jakiś błąd.
     
  10. muntari

    muntari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehe i znów to samo, wcześniej trzeba było tylko wyłączyć konsole od gniazdka, teraz to nie pomaga, nie mam dziś sił dzwonić do nich i na darmo się denerwować, coś ktoś wie?
     
  11. bartek699

    bartek699 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam do sprzedania konta z 1 miesiacem xbox live gold. Mozna na nim grac lub ustawic na xbox one konto home i bedziecie mogli miec xbox live gold na wszystkich kontach. Cena 3zł paypal ! za sztuke . Chetni priv.
     
  12. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gdzie jeszcze to napiszesz? Proponuję walnij sobie na czole, dopisz jestem idiotą, zrób zdjęcie i wklejaj samo zdjęcie, przynajmniej będzie zabawnie.
     
    kuleczka91, davex i krzys1190 lubią to.
Wczytywanie...

Poleć forum