1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live Gold

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez vviper07, Styczeń 21, 2015.

  1. vviper07

    vviper07 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jest jakiś aktualny sprawdzony sposób na darmowe kody Xbox Live Gold? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. glosny76

    glosny76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak,
    Ktoś kupi i da ci za darmo.
     
    z0nk31 i Tomtu lubią to.
  4. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siemka! Mam problem z Goldem na XO. Wpisałem kod ze zdrapki, na stronie xbox'a i na konsoli widnieje subskrypcja, ale nie mogę grać w FUT'a itd. Co zrobić żeby działało? Dzięki za odpowiedzi
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Ale jakiś bład wyskakuje coś? Więcej info.
     
  6. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gdy naciskam prawą gałkę w menu i jak chce zagrac w sezonach online wyskakuje powiadomienie: "Twój profil nie ma wystarczających uprawnień do skorzystania z tej funkcji". Przypominam ze na stronie xbox.com po zalogowaniu i na konsoli subskrybcja jest widoczna i aktywowana. Nawet dostałem maila z potwierdzeniem.
     
  7. zenobiusz17

    zenobiusz17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Takie głupie pytanie - jesteś zalogowany na prawidłowym profilu? Lub masz udostępniony gold dla wszystkich na konsoli?
     
  8. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, loguję się ma tym samym profilu. Gold nie jest ustawiony dla wszystkich. I konsole mam ustawioną jako domową, ale wątpię żeby to było od tego. Wszystko cacy, tylko jak wchodzę w FIFE i chce grać online yo wyskakuje to co napisałem wcześniej. A i dzwonienie do konsultanta tez nic nie dało
     
  9. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    A masz konto na originie założone?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, na originie tez mam konto, wszystko połączone z xboxem.
     
  11. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    To spróbuj zalogowac się tam za pomocą przeglądarki,może zmieniłeś hasło albo coś bo juz więcej pomysłów nie mam

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  12. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zalogowałem sie na Origin własnie. Wszystko gra, ale w Fifie bez zmian. Moze w Originie mam wprowadzic kod gry, co? Bo tak pomyslałem, ale moze to nic nie da.
     
  13. sradkg

    sradkg Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    226
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    zrestartuj konsolę i wtedy zobacz
     
  14. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Myslisz, że po przywróceniu domyślnych ustawień powinno działac? No spoko, moge sprawdzić, wtedy napisze efekty tego. :D
     
  15. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siema, wczoraj chciałem zrobic tego restarta, ale jak przeczytałem ze przez to gry i postępy w grach się usuwają to zrezygnowałem. A nie chce zeby znowu FIFA instalowała mi się ponad 6 godzin :D
     
  16. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Ale to nie resetuj ustawień konsoli tylko sieci .. wejdź w ustaieenia sieci i tam jest przywróć domyślne

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  17. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jestem w ustawieniach sieci i nigdzie niea opcji aby przywrócić domyślne. Albo już padło mi na oczy ;d doradzajcie dalej jak możecie i macie pomysły
     
  18. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gdy wejde w ustawienia mam takie menu. Zadnych ustawien systemu nie ma jak widać. Nawet jak wejde w zakładkę "Sieć
     

    Załączniki:

  19. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A spróbuj na innym profilu. Na pewno to jest gold a nie trial ??

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  20. damek95

    damek95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    NAwet jak nowy profil sie zrobi to nic nie daje. Czego jeszcze próbowac? Bo już sam nie wiem...
     
  21. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No ja bym jeszcze w ostateczności próbował tego reinstala lub domyślnych całej konsoli a jak nie to dzwon znowu na tą infolinię i niech $ zwracają

    Wysłane z mojego HTC One max
     
Wczytywanie...

Poleć forum