1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live i bezprzewodowy internet

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szakal666, Lipiec 4, 2009.

  1. szakal666

    szakal666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam to znów ja .Mam nadzieje że kriss czytasz to i pomożesz :) Więc tak mam bez[przewodowy internet i w moim ps3 wystarczyło wejść w settings i skonfigurować to z PC czy w xboxie będzie tak samo bo co ja teraz tutaj kur..de czytam .Jakies przystawki wifi za 300zl.Mam routera on cyba starczy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak podlaczysz kalbem to powinno pojsc (jak ps3 od raziu zlapała to i xbox sobie poradzi)
    wifi tylko poprzez adpter albo drugi acces point
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A mnie to już nie podziękuje :p
     
  6. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    ja mam wifi dałem za nie 210 zł z przesyłka i wchodzisz w ustawienia i wszystko pięknie sie łączy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum