1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live i internet w kablu.....

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Patwoj17, Listopad 23, 2009.

  1. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Mam pytanie czy mogę połączyć Xbox-a z internetem kablowym by mieć Xbox Live, jeżeli tak to jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kabelkiem sieciowym (czytaj tak samo jak kompa)
     
  4. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorka że się podłanczam do was ale nie wiecie gdzie mogę pobrać program do divxów na xboxa 360 bo do internetu nie mogę go podłączyć bo nie mam gdzie może jakiś link do ściągnięcia
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko przez XBL
     
  6. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli połączyć kablem sieciowym Xboxa i kompa i będe miał neta ? (tylko jak ,mam jedna złącze sieciowe, routerem ?)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak! tylko musi być to kabel scrossowany no i będziesz musiał udostępnić połączenie w kompie przez kartę sieciową jak chcesz przez kompa
     
  8. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak masz jedno złącze sieciowe, idziesz do komputerowego, kupujesz nową kartę sieciową,montujesz w zestawie premium masz kabelek ethernet, podłączasz do PC i do konsoli w PC udostępniasz połączenie dla drugiej karty sieciowej.
     
  9. lasek

    lasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Najlepiej podlaczac kompa i xboxa do neta za pomoca routera ( wg. mnie ) 100zł Netgear i jedziesz. Ja tak mam od poczatku mojego xboxa i wszystko cacy dzialalo bezproblemowo ;)
     
  10. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aa faktycznie, jeżeli będziesz przez PC udostępniał połączenie dla XBL to będziesz musiał mieć cały czas kompa włączonego. A ja polecam D-Linka DI-604 (niestety bez WiFi). Ja nim bezproblemowo się łączyłem z netem przez PC i XBL. Korzystając z routera nie musisz mieć cały czas włączonego kompa. Koszt takiego routera to mniej niż 50 zł z przesyłką.
     
  11. stola_93

    stola_93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowa Sól
    A jeśli chcesz się trochę pobawić, to możesz za każdym razem odłączać kabel sieciowy od komputera i podłączać bezpośrednio do konsoli, ja tak robię i wcale nie narzekam ; )
     
  12. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Robiłem tak ale nie moglem się połączyć z Xbox Live :(
     
  13. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli co mam kupić modem (jaki) i kabel sieciowy (jaki) i co dalej ,podłączyć internet do routera i router do komputer ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum