1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live i zablokowane urządzenie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bart23, Listopad 23, 2013.

  1. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam taki problem, miałem kiedyś podłączoną konsole do neta i MS zablokował mi możliwość instalowania gier na dysk, niby konsoli nie zbanował ani nie oflagował, konsolę odblokowałem poprzez wgranie Sec Daty w płytę gł., przez ten cały czas przez 3 lata nie podłączłem konsoli do sieci aż do dziś gdy chciałem sciągnąc Data pack do PES 2014 i niestety konsola łączy się z siecią lecz nie łączy się z Live i wyskakuje komunikat że urządzenie zostało zablokowane z przyczyn naruszenia jakiś zasad...wygląda to jak ban ale konto w sieci działa normalnie ,czy da się z tym coś jeszcze zrobić abym miał dostęp do Live'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrób sobie test połączenia z siecią na xboxie jak ci wyskoczy komunikat o blokadzie to dostałeś bana, zostaje ci kupno innej.
     
    1 osoba to lubi.
  5. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zrobiłem test, łączy się z siecią z xboxlive już nie.
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To ban. Gra offline lub kupno innej.
     
  7. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie jestem trochę w temacie jaka wersja konsoli teraz byłaby optymalna do łączenia się z LIVE czy z RGH czy flash?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No do live to tylko flash napędu...

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  9. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam ponownie, chciałbym się poradzić, gdyż chcę kupić niezbanowaną konsolę, czy normalnie można przełożyć dysk ze starej?czy trzeba coś dostosowywać? jeśli założyłem konto do Live jeszcze poprzez uk to mogą mnie ponownie zbanować czy powinienem zmienieć region na polskę lub założyć nowy profil gracza na live? oraz czy na LT 2.0 będzie bezpiecznie pobierać dlc i inne aktualki, nie chcę grać na Live tylko mieć aktualizacje do gier.
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Można normalnie przełożyć i tyle.
    2. Nie powinni.
    3. Mając przeróbkę zawsze istnieje ryzyko bana.
     
Wczytywanie...

Poleć forum