1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live Iplus

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BuLa977, Lipiec 13, 2010.

  1. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Nabyłem dzisiaj konsole xbox 360 arcade. Moje pytanie brzmi:
    Czy da radę zagrać na Xbox Live przez iplusa (modem usb) ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kapioli

    Kapioli Banned

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    chyba nie da rady ... ja mialem ten sam problem ... dlatego z uslugi xbox live zrezygnowalem
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup sobie router, kupisz go za około 120zł specjalnie dedykowane pod łącza mobilne
     
  5. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Obawiam się że do takiego modemu usb nie da sie dokupic routera :/ czyli z xbox live lipa ? bo zastanawialem sie czy nie da sie wpiac go poprostu do portu usb. ale chyba nei bo na kompie trzeba bylo zainstalowac jeszcze do niego oprogramowanie a na xboxie takiego "iPlus Managera" nie zainstaluje raczej :/
     
  6. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Nie da rady :/ Jutro wbijam i ci pozycze gry . Moze cos zrobimy z tym XBL
     
  7. Kapioli

    Kapioli Banned

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    dokladnie tak jak mowisz ... musisz wpisac pin a tego oprogramowania nie zainstalujesz na x'ie
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można udostępnić internet xboxowi przez komputer (modem usb podłączasz do kompa, xboxa podłączasz do kompa, na modemie udostępniasz internet).
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Są też routery 3G jak coś
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  12. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    A czy taki router może tez zmniejszyc pingi np. w grach internetowych ??
     
  13. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    nie powinien, zresztą zależy jaki kupisz
     
  14. janek00

    janek00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zgadzam się, że poprawie skonfigurowany nie powinien. Licz się jednak z tym że będąc w zasięgu hsdpa taki iplus, pingi ma bardzo wysokie, u mnie zawsze 130+
     
  15. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no wiem pingi sa wysokie ale ja mieszkam w krakowie i tutaj umts (3g) łapie mi praktycznie ciagle, dlatego pingi nie wyskakuja praktycznie ponad 150. ale jest jakas na dzieja ze z takim netem podlacze sie do xbl ?
     
  16. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  17. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    kiwisi nie nabijaj postow :D jak cos to moze bys odpowiedzial "jak?" a nie tylko "tak" :D ?
     
  18. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a ile masz limitu? bo pewnie niewiele, czyli nawet jakbyś się połączył, to za wiele nie pograsz... ja iplusa miałem 3 lata i byly to najbardziej tragiczne 3 lata w moim zyciu :)
     
  19. janek00

    janek00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja też miałem, póki sie nie wykorzysta limitu danych to stronki śmigają w porządku, ale do gier to katastrofa. limit się masakrycznie szybko wyczerpuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum