1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live - kodeki a update dasha

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez amnesia, Sierpień 2, 2011.

  1. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam taki problem, chce po raz pierwszy polaczyc sie z xbox live w celu sciagniecia kodekow xvid/divx. Jednak wyszedl update dasha i konsola caly czas krzyczy zeby go zaktualizowac, po kliknienciu na nie rozlancza mnie z xbox live. Czy idzie to jakos obejsc? Mam dash 13146 i chcial bym poki co przy nim zostac zebym mogl odpalac gry z ap2.5.

    Z gory sory za brak polskich znakow ale pisze z telefonu ;)

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie
     
  4. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to pozostalo mi czekac na lt 1.91 :/

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...albo przekonwertowywać filmy na wmv i oglądać bez kodeków:)
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Albo zainstalować PS3 Media Server i oglądać strumieniowo, co ja czynię : )
     
  7. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aktualnie mam lapka w serwisie wiec ratowaly mnie tylko kodeki ;)

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  8. gambit8

    gambit8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak pobrać same kodeki z xbl ???
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. RaFeKkG

    RaFeKkG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Nie pobiorą sie bo xbox chce sie łączyc z xbl!dlatego ja narazie odpuszczam sobie ogladanie filmow!poczekam az wyjdzie lt+2.0 i wtedy poprosze kogos zeby mi wgral nowa przerobke!
     
  11. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Lol. Słyszałeś kiedyś o słowniku albo swypie ? Sam poprawia w dodatku nawet qwertowcy nie mogą mnie dogonić bo jest ultra szybki. Jak się ogarnia rozkład klawiatury.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  12. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Tylko ciekawe po co nie lepiej podłączyć kablem kompa i tv zero problemu i filmy działają po co w to mieszać konsole jeśli nie masz na niej kodeków.
     
  13. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A może gość ma kompa w drugim pokoju i nie ma ochoty targać do telewizora?
     
Wczytywanie...

Poleć forum