1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live konto

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yecoras, Grudzień 24, 2009.

  1. yecoras

    yecoras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam problem z połączeniem konsoli do neta próbuje odzyskać jak i utworzyć konto na xbox live i niestety ale występuje problem przy windows id przy konfiguracji pisze ze jest lacznosc z Xbox live co zrobić?? Na początku robiło mi aktualizacje ale net się przerwał i nie dokonczyl nie wiem czy to jest powodem powiecie co robić pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. soulboss1

    soulboss1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków/Bristol
    :)

    mialem podobny problem trzeba co jakis czas prubowc
     
  4. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    dorodzan 0odlaczyc wszytko i od nowa podloaczyc :p
     
  5. yecoras

    yecoras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety próbuje ciągle i to samo mam nadzieje ze coś nie jest poważnego w konfiguracji przy teście XBL pokazuje mi ze szystko jest ok w ustawieniach regionalnych dalem USa badz US i to samo hm...
     
  6. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam problem z połączeniem się z usługą xBox Live testy związane z internetem siecią oraz xBoxem Live wyszły pozytywnie. Lecz kiedy próbuję dołączyć do tej usługi po podaniu adresu e-mail i po podaniu hasła i kliknięciu "Kontynuuj" wyskakuje komunikat " Logowanie do usługi Xbox LIVE jest obecnie niedostępne. Spróbuj ponownie później." Jest tylko jedna opcja do kliknięcia "OK" po kliknięciu xBox powraca do głównego menu.
     
  7. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Tez tak mialem, musisz zmienic kraj na ktory jestes zalogowany (pewnie masz zaznaczona Polske) . Wchodzisz w ustwawienia konsoli i wybierasz opcje konfiguracji wstepnej i tam to zmieniasz.
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a ja mam problem z ktorym borykam sie juz dluzszy czas i nie jestem w stanie sobie z nim poradzic. mianowicie zalozylem sobie konto na xbox.com - chcialem zalogowac sie przez konsole i sie nie dalo. zalogowalem sie potem przez konsole na identycznie podane wczesniej dane - dziala. mam juz kilka megascore ale jak loguje sie na xbox.com to.... w ogole nie widzi tego co juz osiagnalem. motto jest inne... zupelnie jakby obce. zakladalem dwa razy na rozne konta i problem caly czas ten sam. nie wiem co robic, sil brakuje i licze na was panowie. poprosze o odpowiedz na maila - milek31@wp.pl naprawde nie mam juz sil do tego. pozdrawiam konsolowcow i czekam niecierpliwie
     
  9. piowolin

    piowolin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  10. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dostałem pod choinke:
    Xboxa 360 elite.

    Mam problem z Xbox Live.
    Zaczynam pisze e-mail pozniej hasło i wyskakuje cos tam :Ze teraz nie mozna sie zarejstrowac probuj pozniej i tak coodzienie mi wyskakuje.

    Napisałem to tutaj dlatego ze nazwa postuto xox live konto..
     
  11. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz wejsc w opcje konsoli i zmienic kraj (polecam U.K jezyk nie ma znaczenia)
    Tylko nie kupuj narazie zadnego Xboxa Live na allegro bo masz miesiac za darmo.


    Xbox360 elite+120gb+bass 600+telewizor samsung 42cale=Fun:)


    POMOGŁEM TO KLIKNIJ NA DZIEKUJE
     
Wczytywanie...

Poleć forum