1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live+livebox z TP i neostrada

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez siwy_86, Grudzień 17, 2007.

  1. siwy_86

    siwy_86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam: jak to zrobić ! chciałem pograć trochę na xbox live.wziąłem z TP liveboxa (przyślą za parę dni) mam zainstalowaną neostrądę i teraz czekając na sprzęt myślę i drapię się po głowie gdzie podłaczyć i jak podłaczć tego xboxa.Czy już po zainstalowaniu będę mógł grać bez włączenia kopa.PROSZĘ WAS O DOKŁADNY OPIS ZAINSTALOWANIA TEGO SPRZĘTU. MUSICIE WIEDZIEĆ ŻE JESTEM LAIKIEM I TAKIE SPRAWY TO DLA MNIE CZARNA MAGIA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: xbox live+livebox z TP i neostrada

    normalnie podłączasz xboxa do liveboxa za pomoca kabla sieciowego nic prostszego i tyle szukaj na forum podobnego tematu!!!!

    taki temat chyba już istnieje muszę poszukać jak tak to będzie zaraz w koszu !!!!
     
  4. Klopsik1988

    Klopsik1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: xbox live+livebox z TP i neostrada

    Mialem ten sam problem ale juz sie rozwiozał. Spokojnie mwystarczy wlaczony sam modem bez kompa. Najlepiej podlaczyc to kablem ethernet ktory daja do xboxa w komplecie. Jak by był za któtki to dam ci namiary na allegro do gscia ktory zrobi ci kabel jakiej chcesz dlugosci. Ja konsole miałem na innym pietrze niż gniazdko sieci telefonicznej i musialem miec dlugi kabel bo odrazu mowie ze te bezprxewodowe polaczenie co daa do licveboxa z xboxem nie wspopracuje.
     
  5. fiesta-radek

    fiesta-radek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: xbox live+livebox z TP i neostrada

    Do Siwy 86 jak będziesz miał problem z konfiguracją liveboxa pisz fiesta_radek@o2.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum