1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live - mały problemik :D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Skolud, Lipiec 19, 2009.

  1. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    siemka :D Otóż za niedługo mam zamiar kupić sobie golda na drugi miesiąc wakacji i pograć wreszcie z kumplem... ale mam mały problem :D Podczas rejestracji konta podałem, że jestem nieletni... Nie pomyślałem, że później będą jakieś blokady itp ;p
    Chciałem się dowiedzieć czy czasem gdy będę chciał zagrać w grę +18 to czy mi jej nie "zablokuje"?
    Nie chcę kupić golda i później grać jedynie w fife ^^
    Ewentualnie, jeśli byłby taki problem to czy jest możliwość zdjęcia tej blokady np. za pomocą wpisania tam hasła "opiekuna" co się przy rejestracji robiło. Bo z tym to oczywiście nie ma problemu :D Zrobiłbym od nowa konto, ale już sporo gierek poprzechodziłem i trochę szkoda by było ;(
    Z góry thx ;p
    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    moga byc problemy,nawet beda;] a blokady nie zdejmiesz;[
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    no chyba się wkurze :D ale na pewno czy tylko przypuszczasz?
     
  5. sQuAsh

    sQuAsh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Zaloguj się na konto i wejdź w ustawienia te. Nie pamiętam jak to się nazywało.

    Tam możesz wszystko zmienić, znając hasło do konta opiekuna. Wiem bo też tak mam i podałem swój prawdziwy wiek. ;)

    Pozdro.
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    konto opiekuna?co ty wogle gadasz?nie da sie zmienic swojegowieku-jak juz sie zarejestrowales to po psach


    ci chyba chodzi o kontrole rodzicielska?ona jest standardowo wylaczona,ale to nic nie da jak sobie wstukasz 15 lat...myslisz ze uruchomisz jakas japonska gre porno(sa takie:D)?
     
  7. sQuAsh

    sQuAsh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Nie chodzi mi o zmiane wieku.

    Tyle co wiem to tam sobie ustawiasz w gry jakie chcesz grać. (Chodzi o wiek)


    @Edit:

    To jak to wytłumaczysz że mam ustawiony wiek swój tj. 16 lat a gram w GTA IV od 18?
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ale w te gta grasz na live?
     
  9. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skoro nie masz 18 to nie pograsz w gry dla doroslych:cool:Proste. pozniej tacy nagraja sie w gta i strzelaja w szkole z tych... splujek!!! Dzieci cierpia i tyle .Jeszcze cos Ci odbije i zaczniesz strzelac na ulicy!!!

































    Ps. Piwa tez sie nie napijesz bos niepelnoletni:DD
     
  10. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie ma problemu mój kumpel tak zrobił, ma 15 lat, potem wszedł w ustawienia rodzicielskie tam wszystko powyłączał, pozmieniał że może robić to i to i bez problemu grał ze mną na Live w GTA IV, w GOW2 itp. Ja tak samo miałem i było wszystko ok.
     
  11. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Skoro masz pisać takie głupoty to lepiej nie pisz ^^ Nie mam narąbane we łbie żeby później jakieś głupoty robić... Umiem rozróżnić rzeczywistość od świata wirtualnego... A w co będę grał to sam zdecyduję.

    Dzięki wszystkim co pomogli :)
    pzdr
     
  12. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i wlasnie pokazales ,ze na takie gry jestes za mlody skoro nie potrafisz wychwycic ironi z tak prostego tekstu... To co dopiero jak sie nagrasz w te gry !!! :D Bedziemy mieli hameryke w gimnazjum:D






































    Ps. Mlody nie pekaj troche usmiechu zawsze sie przyda. Zwlaszcza w poniedzialek rano... :D
     
  13. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    ehh... szkoda czasu po prostu czytać takie komenty... ja nie proszę o rady w co mam grać i czy mi się coś nie stanie tylko zadałem proste pytania na które dostałem odpowiedzi i podziękowałem. Koniec tematu.
    Można zamknąć.
     
  14. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    you must be out of humor:DD
     
  15. Fisher

    Fisher Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepne się tu. Mam problem. Jakiś czas grałem w necie w GTA IV. Dzisiaj chcę się połączyć i wyskakuje komunikat o ograniczeniu lub braku łączności: Imageshack - 46904915

    Mam Neo 1,3 MB. Konsola nieprzerobiona. I zauważyłem, że jak kabla od neta do Xa dotknę, to kopie prądem, za każdym razem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum