1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live na konsolce NTSC.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Aras64, Styczeń 21, 2009.

  1. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Mam kilka pytań dotyczących gry w xLive na konsolce NTSC. Dziś sprawdziłem połączenie i wygląda na to, że wszystko działa bo ściągneło mi aktualizacje a tera jestem po urodzinach więc wpadło trochę gotówki w łapę i moge kupić dysk ale jeśli w polsce na Xbox Live nie da się grać na konsoli z USA to strata kasy.
    No więc do rzeczy:
    1. Czy w polsce da się grac na konsoli NTSC przez Live?
    2. Czy trzeba jakiś specjalny kod inny niż dla PAL jeśli tak to prosił bym o jakiś link na allegro?
    3. Czy dysk 20 GB wystarczy do grania?
    4. Jak jest z piratami czy kiedy włożę pirata i włączę xbox live to odrazu BAN?
    5. Czytałem kiedyś, że niektóre piraty są tak zrobione, że na luzie można na nich grać przez Live (które to są)
    Z góry thx za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    1. Tak, nie zależy to nawet od tego jaki kraj ustawisz podczas rejestrowania się do Xlive (Polski tam nie ma ...)
    2. Zalezy jaki wybierzesz kraj j/w
    3. Do grania nie trzeba dysku, do sciagania dem i gier trzeba dysk
    4. Jest na forum wszystko! / NIE!
    5. J/w
     
  4. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Dzięki za pomoc ale trzeba mieć minimum 128 mb na memorce wolnego miejsca a ja mam 64 więc wole już kupić dysk demko może jakieś ściągne albo filmy ponagrywam na dysk i mam tylko pytanie co oznacza skrót j/w? bo pierwszy raz się z nim spotykam :D
     
  5. tr0j4nq

    tr0j4nq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak wyżej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum