1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live na LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xBox.Rlz., Maj 1, 2012.

  1. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hej, czy na LT 2.0 można bezpiecznie (czyt. bez obaw o bana) grać w sieci? Dodam jeszcze że mam dasha 13604.

    P.S Używałem szukajki i nie znalazłem tematu w którym była odp na moje pytanie (przynajmniej z tym dashem).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można. Ale dash ci na to nie pozwala. Musisz mieć 14719 żeby grać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha, więc co mogę zrobić, żeby zaktualizować dasha? Da się go wgrać przez pendrive'a? Jeszcze jedno pytanie. Czytałem, że po podłączeniu do neta wgrywa się jakaś cicha aktualizacja i żeby grać potem w gry XGD3 trzeba używać jakichś Title Update lub przeflashować na LT 3.0. Czy ten dash rozwiąże owy problem?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W takim razie znacie może jakiś poradnik jak wgrywać te Title Update, czy może lepiej wgrać LT 3.0?

    P.S Dzięki za szybkie odp.:semi-twins:
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ostatnie pytanko czy któryś z Was grał już na LT 2.0 na Livie i czy się opłaca z tym wszystkim bawić (Wgrywanie TU, Dashe itp) czy lepiej wgrać Lt 3.0?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    lepiej 3.0, jak wgrasz 3.0 później to gry xgd3 i ap 25 musisz nagrac jeszcze raz
     
    1 osoba to lubi.
  10. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha, czyli TU mogę dograć bez ponownego nagrywania (tak to zrozumiałem)? Rafau666 czy grałeś może w sieci na tym FW napędu?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tu wgrywasz na pendrive tylko przy lt 2.0

    na 3.0 nagrywasz gry z dołączoną topologią i chodzą bez problemu

    grałem bez probl na 2.0
     
    1 osoba to lubi.
  12. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha, dzięki. Dowiedziałem się już czego chciałem, temat do zamknięcia.

    P.S Dziękuję za szybkie odpowiedzi. ;)
     
  13. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kolego ja grałem koło tygodnia na LT2.0 w kwietniu i nic się nie działo w dzień w dzień po koło 8h. I nie zbanowali. Ja mam LT3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum