1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live na modemie!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bebol2, Luty 21, 2009.

  1. bebol2

    bebol2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema!
    Nie znalazlem odpowiedzi na forum na moj problem wiec pisze!
    Czy x360 da sie podlaczyc pod modem?
    I czy to w ogole ma sens.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Troche nie jasno piszesz, jak chcesz mieć live! to musisz podłączyć do neta,przez modem lub router. Jedna sprawa nie może być to modem USB(taki jak dają z np.neostradą) tylko Ethernet-owy lub Wi-Fi
     
  4. bebol2

    bebol2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzi mi o modem taki ze 52kb/s chodzi co sie podlacza telefon pod niego w kompie... :D:D
     
  5. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    o kurde na tym nawet ciężko pocztę sprawdzić a co dopiero grać na live,ale chyba nie podejdzie bo to wejście z tyłu konsoli tylko z pozoru wygląda jak gniazdo na kabel telefoniczny,jest to wejście właśnie na kabel sieciowy. Zadzwoń na infolinię MS ciekawe co ci odpowiedzą;)))

    Jeżeli chodzi o dalszą część pytania to według mnie raczej to nie ma sensu;(
     
  6. Morphix

    Morphix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bebolowi chyba nie chodziło o to że modem ma predkość 52kb/s tylko ze to taki jakby typ modemu (u mnie w panelu sterowanie też jest napisane "modem 52k".
    A net mam 1Mb/s (128 KB/s).A propo chciałbym dołączyć się do pytania.Mam modem z neostrady (Sagem Fast 800) i chciałbym go podłączyć do X'a.Te poradniki które czytałem na tym forum (Podłączanie X360 z ruterem/bez rutera) mówią że trzeba mieć włączonego kompa do połączenia a czy nie da się bez tego? Podłączając X'a bezpośrednio do modemu?
    PS:Nie sprawdze bo X'a jeszcze nie mam (jest w drodze :) )
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a do czego tam wetkniesz wtyczke z modemu?
     
  8. mpelson

    mpelson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Darłowo
    Ja mam neta z multimedii (póki co 128...) na modem i przełączam tylko kabel sieciowy od kompa do xa i live działa :)
     
  9. Mizo

    Mizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława

    mam tak samo tylko ja mam neta z kablówki :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum