1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live nie działa!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konrad61, Marzec 19, 2011.

  1. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć! Od wczoraj nie moge się połączyć z XBL... Mam połączenie z internetem, ale nie ma z XBL. Wiecie czym to moze byc spowodowane ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    BAN :) Robiłeś test połączenia :)
     
  4. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    router masz? jak tak to zresetuj router też, poodłączaj wszystkie kable i wepnij znowu
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ale neta ma więc to nie router :)
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    watpie tez, ze to ban ;]
     
  7. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    skoro jest internet to najprawdopodobniej banik. Bo ja nie widze innego rozwiazania
     
  8. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale konsole mam od wrzesnia nie przerabiana ... w takim stanie jak oryginal ...jak mozna rozpoznac czy to ban ? A moze to byc spowodowane kupieniem golda na allegro lub kont z GRAMI MS ?

    Aha, wczoraj wieczorem raz laczylo a raz nie, w koncu udalo mi sie polaczyc pogralem chwile i mnie rozlaczylo ...
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jakiego masz neta? może za słaby i nie możesz się połączyć z Xbox Live :)
     
  10. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale od poczatku jak kupilem konsole to normalnie smigalo, mam 4mb w dzien a w nocy 10mb ... jest jakas strona jak sprawdzic czy ma sie bana ? albo jakis kod bledu czy cos ?
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zrób test łącza z poziomu xboxa 360 :)
     
  12. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No połączenie z INTERNETEM jest, i jest Miedzy internetem a XBL i zapelnia se 25% i blad ...
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jaki błąd ?
     
  14. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skoro znasz jej przeszłość i nic w niej nie grzebałeś to ban odpada. Tyle osób z przeróbkami nie ma bana, a MS nagle zacząłby banować poprawne konsole? Bez sensu..
    Ja też tak raz miałem. Udostępniałem net przez komputer wg poradnika na forum i wszystko śmigało super. Następnego dnia, nic nie ruszając nie chciało mnie łączyć. Sprawdziłem, czy w komputerze nic się nie poprzestawiało i było ok. Sprawdź konfiguracje
     
  15. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem i przy 25% wyskakuje błąd, kiedys konsole rejestrowalem telefonicznie i dzis przez strone i nadal mam gwarancje :) "Standardowa gwarancja wygasa kwietnia 18, 2012." czy to dobry znak ? Błąd taki, że nie mozna sie polaczyc z XBL.
     
  16. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    macie jakiś pomysł ?
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podaj jaki blad Ci dokladnie wyskakuje przy tescie polaczenia. Powiedz cos jest napisane i podaj kod.
     
  18. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie no, bana nie masz, ale to wygląda na jakiś problem po stronie MS, wielu ludzi też pisało po różnych forach o tym problemie(kodzie błędu) i problem za niedługi czas rozwiązywał się sam. Ja też tak z dwa razy miałem, a mam Slim nieprzerobiony, a po jakimś czasie(ok 1 dnia) wszytko wracało do normy. Także luz, a jak coś dzwoń do MS.
     
  21. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nadal nic. Wysłałem maila do M$ zobaczymy co mi powiedza :) Jak coś dam znac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum