1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live - Nie mogę zarejestrować się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamiq, Październik 17, 2010.

  1. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Tak jak wyżej. Jest problem, bo wykorzystałem tylko miesiąc konta Gold, więc zostało jeszcze 2 i chciałem pobrać Fifę 11 demo, ale nie mam konta Gold, bo wygasło i chciałem się zarejestrować do Xbox Live z nowego konta i aktywować konto Gold, ale nawet nie mogę się zarejestrować. Nie wiem czego to wina. Jest napisane, że ,,Usługa Live jest obecnie niedostępna", ale tak już było napisane od tygodnia. Wcześniej jest sprawdzanie stanu sieci, więc net jest. Może to wina tego, że na początku wybrałem region USA, bo Live nie działał w Polsce, a teraz słyszałem, że działa. Można zmienić region? Jak rozwiązać problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No musisz zmienić region na ten kraj w którym usługa jest dostępna,może poczekaj aż będzie w PL,a demko FIFY wrzuć na pendrive'a:)




    Pozdrawiam
     
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Rejestruj się na Anglię a jak będzie XBL w Polsce to sobie przeniesiesz konto
     
  5. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Problem w tym, że nie mam pendrive. I niby skąd mam ściągnąć grę na Xboxa?

    Jak to zarejestruj się na Anglię? Jak ja tam mam podać e-mail i hasło, podaje to wciskam ok i jest napisane: ,,Usługa jest chwilowo niedostępna". Nie mogę wybrać żadnego regionu.

    Chodziło mi o region przy pierwszym uruchomieniu Xbox'a, bo wtedy wiedziałem, że na Polskę nie działa i wybrałem USA. Czy to można zmienić?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zmien ustawienia regionalne w konsoli na kraj w którym jest usługa xbox live :) zapewne masz ustawione na Polskę :)
     
  7. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Nie wiem gdzie to jest, może mi ktoś to wytłumaczyć?
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ustawienia konsoli -> ustawienia regionalne i tam wybierasz np. USA i zakładasz konto na ten kraj co wybrałeś w ustawieniach regionalnych :)
     
  9. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Działa, dzięki. Teraz pytanie. Konsolę kupiłem w grudniu 2009 roku i wykorzystałem tylko jeden miesiąc konta Gold na jednym koncie, więc powinno zostać 2 miesiące na dwóch różnych kontach, ale ie ma takiej opcji. Jak zrobić żeby mieć konto Gold na miesiąc na nowym koncie za darmo?
     
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podczas rejestracji wybierasz że nie chcesz konta gold a i tak ci się aktywuje.
     
  11. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak zakładasz 2gie konto to powinna wyskoczyć tabelka z pytaniem o GOLDa i tam właśnie masz aktywacje okresu testowego...
     
  12. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale nie aktywuj 2 kont na raz, bo ci pojdzie 1 miech w błoto
     
  13. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Dzięki, do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum