1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live party problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krawol, Styczeń 29, 2010.

  1. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Witam otóż nie moge dołączyć do xbox live party do kumpla chociaż mnie zaprosil. A jak ja stworze party to nikt nie moze do mnie wejść.

    Prosze mi powiedzieć po ludzku po kolei co mam zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A możesz do innego? Widzisz w ogóle inne Party?
     
  4. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    widze wszystkie i moge do innego tylko nie do mojego kumpla.
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Macie obaj GOLD'a?
     
  6. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    tak mam golda
     
  7. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Ale masz Golda przez miesiąc po rejestracji czy tego normalnego czyli takiego co kupiłeś za kasę bo to ma znaczenie :)
     
  8. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    free miesiąc
     
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Ma znaczenie ? jakie jeśli można wiedziec ? .

    A pytanko do kolegi co temat założył - Twój kumpel co chcesz się z nim polaczyć tez ma golda ? ( jak tak to nie wiem o co chodzi- kiedys czasem tez tak mialem .)
     
  10. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    tak mamy golda wszyscy!!!
     
  11. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Ano ma znaczenie :D
    Bo przy końcu tego free tracimy coś czyli ja mogłem grać przez live jeszcze kilka dnia ale nie mogłem być w grupie :)
     
  12. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Ja nic takiego nie miałem - skończył się gold - koniec grania / koniec dołączania do grupy ;P
     
  13. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    to prawda że 2 lutego konczy mi sie ale zeby cos odłaczali to chyba cos nie tego.
     
  14. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    wie ktos?
     
  15. somber22

    somber22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdańsk
    jeżeli ty lub twój kolega macie duże lagi albo małą przepustowość łącza to pierwszą rzeczą która nie działa jest komunikator
    porada2: naciśnij środkowy klawisz wejdź w opcje komunikatora rozłącz się i połącz z powrotem
     
  16. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    to samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum