1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live Po cichej aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yoshio, Wrzesień 23, 2012.

  1. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    Witam moj problem polega na tym ze nagralem sobie sniper elite v2 iHasem i przypadkowo kliknolem aktualizuj sniper dzialal ale reszta gier juz nie po jakims czasie nagralem sobie forze 4 100%ihasem zainstalowana na dysku i wgl. moje pytanie brzy czy jezeli kupie sobie xbox live na 3 miesiace to bede mogl grac przez live?? nie dostane bana??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Wszystko zależy od tego co wyszło w skanowaniu ABGX360 - jeśli na końcu jest - po ang. Że nie znaleziono pirackiego dysku to możesz grać ( ale na swoją odpowiedzialność, ponieważ nie można tego przewidzieć) - ja miałem w ABGX360, że nie znaleziono i gram.

    Chodziło o to, że po skanie ABGX360 wyświetla - Any DvD Corrupted file - i mi się pomyliło ;P
     
    1 osoba to lubi.
  4. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    Ok wielkie dzieki :D ,a jak przepuszcze przez abx jeszcze raz nic sie nie stanie??
     
  5. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nic się nie stanie. Co do twojego pytania o banowanie, to ostatnio już nie słyszy się o banach przez Micro$oft. Jeśli masz LT 3.0 to możesz spokojnie sobie pykać na necie :D
     
  6. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    no ale wlasnie nie wiem czy mam . gry mi chodza np Forza, ktore nagrywam po cichej aktualizacji a np saints row ktory kiedys dzialal teraz nie odpale go bez pena i muzyki na nim :p
     
  7. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Na dwójce ryzyko jest większe ; d przerób ponwnie i śpij spokojnie, flash za 4 dychy to nie majątek :)
     
  8. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    no wiem ale nagrywam normalnie Ihas'em 100% forza motosport instaluje sie i latam moglo cofnac lt??
     
  9. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Na LT 3.0 cicha aktualizacja nie dotyczy jej, nie wiem jak jest z LT 2.0, mozliwe ze ci cofnelo przerobke
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mnie ostatnio kumpel skusił na grę przez XBL i cisne w L4D2 i inne gierki po live mając przerobioną konsole LT3. I jest wszystko git nie ma się czego bać.
     
  11. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    a battlefield 3 ?? bo tez nagralem i sie zainstalowalo??
     
  12. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Battlefield 3 ma ONLINE PASS - czyli, jak kupujesz grę to dostajesz JEDNORAZOWY kod, do gry przez internet. Niestety tutaj to do grania przez neta potrzeba oryginału lub tego klucza :)
     
  13. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
  14. kusasfull

    kusasfull Banned

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    ...

    Ja posiadam lt3 i gram przez neta w forze 4, battlefield 3 od paru miesięcy i jeszcze nie mam bana :D
     
  15. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    Ja gram tylko w Forze 4 I Gta IV :D Moze polecicie jakies gierki :p
     
  16. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    GEARS OF WAR! 3 - baardzo polecam :) - (jeśli lubisz takie).
     
Wczytywanie...

Poleć forum