1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live - Podłączenie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matrix_192, Grudzień 22, 2009.

  1. Matrix_192

    Matrix_192 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , Mam ruter ( Linksys ) i chciałbym się dowiedzieć czy będzie możliwość podłączenia kabla sieciowego do Xboxa i rutera? Wtedy będzie Live i nic nie będę musiał ustawiać ? ? Czy konieczne będzie kupienie Wi-Fi Adapter . Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz podłączyć za pomocą kabla ethernet lub adaptera jeżeli możesz to lepjej ethernet, bo tańszy
     
  4. Matrix_192

    Matrix_192 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak podłącze kablem Ethernet to będzie wszystko pięknie działało i nie będę musiał nic konfigurować w Xbox-ie i w Sieci ? Pozdro
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie. wszytko się zrobi automatycznie (jak masz netię i neo)
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale z tego co czytałem to trzeba ustawiać, chyba że nie dotyczyło to neti ani neostrady
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zalezy jak masz ustawiony router. jak przydziela automatycznie IP to konsola sama sobie pobierze
     
  9. macutek

    macutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Witam all mam xbox 360 elite od wczoraj i mam problem z połaczeniem sie do xbox live
    wszystko mam kabel crossowany skonfigurowana karte sieciowa na pc.
    Połaczyłem sie z live ale wyskakuje bład o jakims porcie czy jest otwarty czy cos takiego
    błagam o pomoc
     
  10. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    zobacz czy masz wpisany mac adres, może być przyczyną problemu podłączenia konsoli do XBL(przepiszesz go z kompa)
     
  11. exlifer

    exlifer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie dotyczące xboxa elite . mam internet z neostrady [livebox] , I czy jeżeli podłącze xbox'a z liveboxem przez ethernet to będę mógł grać online bez xbox live ?

    Ładnie tak przyczepiać się do czyjegoś tematu ? /BaX
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zazwyczaj wszystkie nowe routery przydzielają automatycznie ip...
     
Wczytywanie...

Poleć forum