1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live podłączenie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zubow83, Grudzień 29, 2011.

  1. zubow83

    zubow83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam na początek powiem że mam pierwszą w życiu konsole i proszę o łopatologiczne wytłumaczenie.
    Próbuje zalogować się do xbox live ale mi nie idzie
    Bezprzewodowo wcale nie widzi mi połączenia więc przeszedłem na kabel. Tu wszytko ładnie, znajduje połączenie , po czym jest test a następnie info, że jest jakaś aktualizacja oprogramowania. Zaczyna ją pobierać, po czym po około 1/3 zawiesza się, a dokładniej wywala mi neta w całym domu i przewodowego i bezprzewodowego???????????? Dodam że mam neta przez Liveboxa (i po kablu i wi-fi)
    POMOCY!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ściągnij dasha z xbox.com wgraj na pena i do xa i wtedy sprubój się połączyć
     
  5. zubow83

    zubow83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma tydzień i jest ze sklepu
     
  6. zubow83

    zubow83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co to?
    nie pomieszam przez to w konsoli jeśli nie była wcześniej przerabiana ?
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wgrasz nowszy dash i nie będzie musiał się ściągać z live i może ci się bezprośrednio bez problemów podłaczy
     
  8. zubow83

    zubow83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak daje w wyszukiwarce wyskakuje mi tylkogra bulder dash?
     
  9. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na stronie xbox.pl Pomoc techniczna -> xbox 360 -> Aktualizacja oprogramowania konsoli Xbox 360 -> Skopiowanie na napęd flash USB i tam będzie instrukcja z linkiem do pobrania dasha
     
  10. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam Liveboxa, miałem podobny problem w nowej konsoli którą kupiłem niecałe 2 lata temu. Wgrałem dash z pendriva i wszystko śmigało. Zrób tak jak kolega wyżej napisał.
     
  11. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wgraj dasha pendriva a później według poradnika-http://xboxforum.pl/online-xbl-f165/tworzenie-profilu-rejestracja-na-xbox-live-13120.html
     
  12. zubow83

    zubow83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki wszystko śmiga nawet bezprzewodowo :)
     
  13. zubow83

    zubow83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nic włączyłem sobie właśnie konsolę i co działa ok . Automatycznie od razu ładuje mi profil i łączy z live xboxem po czym sie rozłącza za chwilę łączy znów rozłącza po czym wywala mi neta w całym domu. Muszę zrobić restart rutera (wyłączenie z sieci) by mi znów wszędzie wszystko działało. Co zrobić?

    A i czy da się tak ustawić by po włączeniu konsoli logował mój profil ale nie łączył z live xboxem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum