1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live - połączenie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Owen14, Czerwiec 1, 2010.

  1. Owen14

    Owen14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witem. Mam problem z internetem w konsoli. Wczoraj podłączyłem neta i wszystko śmigało jak cacy. A dzisiaj mam problem. Grając mam cały czas lagi zrobiłem test na połączenie i na końcu wyskoczył mi ! przy napisie XBOX LIVE. Wczoraj nie miałem tego problemu więc proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak grałeś tylko miałeś lagi to znaczy może że na kompie miałeś włączone ******** albo inne programy pochłaniające łącze.
     
  4. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    a jakie łącze posiadasz i kto jest twoim usługodawca ISP
     
  5. dathan

    dathan Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    Może to jakiś tymczasowy błąd w połączeniu . Poczekaj trochę i informuj na bieżąco :)
     
  6. homer_homer

    homer_homer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RDN
    Kolego pewnie masz internet radiowy i masz lagi przez to iż dużo osób z niego korzysta zmień dostawce internetu i po problemie pozdrawiam
     
  7. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    proponuje zrobic taki test polaczenia
    w komputerze kliknij start/uruchom wpisz cmd
    potem wpisz
    ping google.pl -n 40 >c:\ping.txt
    na dysku C znajdziesz zapisany do pliku tekstowego o nazwie ping wynik testu. jeśli pingi są niestabilne tzn że raz masz ping np 50 a za chwilę 120 i różne takie wysokie wartości, tzn że coś jest nie tak z twoim łączem
     
  8. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Jeżeli przy sprawdzaniu połączenia masz znaczek "!" to znaczy że Twój nat jest umiarkowany i ciężko będzie znaleźć serwer w grach i nie będziesz mógł się łączyć z niektórymi serwerami, grupami i przyjaciółmi. Wiem z własnego doświadczenia bo mam to samo i nie mogę tego zmnienić na otwarty bo też mam internet "wsiowy" przez wifi. Najbardziej denerwuje mnie wyszukiwanie gry w modern warfare2 bo czasem i 5 minut szuka odpowiedniego serwera. Najlepszym sposobem jest aby któryś z przyjaciół oczywiście z którym się możesz łączyć utworzył grupę i on wyszukiwał gry. Pozdro
     
  9. rudasss102

    rudasss102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam neta play przez usb to nie da rady otworzyc Nat?
     
Wczytywanie...

Poleć forum