1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live-połączenie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tommyw200, Lipiec 30, 2012.

  1. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!
    Mam pewien problem...
    Od jakiegoś czasu mieszkam gdzie indziej, teraz z internetu korzystam przez modem usb od Cyfrowego Polsatu. Mam lapka z win7, oraz kabel crossowany. Moim jedynym marzeniem jest spowrotem grać przez sieć.
    Proszę więc kogoś obeznanego o wyjaśnienie mi, jak to mam zrobić, bo poradniki są w sieci, ale zawsze napotykam na jakiś problem. Obiecam podziękowania, piwa, itp.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Hm nie wiem jak ten modem wyglada ale nie masz wejsca na kabel ethernet ? :)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam podłączone crossem Xboxa z lapkiem, do lapka podłączony jest ten modemik usb (jest wielkości pendrive'a).
    O taki: http://media2.pl/g/0/9724.jpg
     
  5. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1 osoba to lubi.
  6. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Sorki, nie wiedzialem co to cross :) Podepnij pod laptopa router i bez problemow powinno byc :D

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  7. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musi mieć router z obsługą modemów co nie jest tanią inwestycją prościej i taniej zrobić tak jak masz w poradniku

    Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziękuje wszystkim za porady. W najbliższym czasie, kiedy znowu tam będę, spróbuje to zrobić. Dziękuję.
     
  9. Dawid Madejski

    Dawid Madejski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom, Poland
    Witam , mam pytanie w sprawie xbl . Mam lt3.0 i chce sie polaczyc z xbl i wyskakuje mi ze musze zrobic aktualizacje by sie polaczyc ? ( Gdy to zrobie nie usune przerobki 3.0 ? ) Prosze o pomoc. thx
     
  10. Misiekr1988

    Misiekr1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Xbox live-połączenie

    Nie jak masz na pewno lt 3.0 konsoli to ci nie usunie przerobki

    Wyslane z moje Galaxy s III przy pomocy palcow ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum