1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live polska: zły numer karty kredytowej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wanat66l, Listopad 15, 2010.

  1. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    otoż mam problem z kartom mbank izzykonto bo wywala na xboxie ze zły numer karty limity mam przestawione

    za pomoc dam repa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    płaciłes już tą kartą w sieci?
     
  4. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź dokładnie nr karty datę ważności i nr na odwrocie.
     
  6. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja 80 razy sprawdzałem nr i cvv(ten 3 cyfrowy z tyłu) i date

    ps cytat błedu:Wprowadź numer ważnej karty kredytowej.
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    komunikat mówi o dacie ważności. może w złym formacie wrowadzasz datę? może też być tak że karta musi ważna dłużej niż 30 dni.
     
  8. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale kartę mam 6 miesięcy a data miesiąc/rok tak


    Microshit
     
  9. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    może jakieś problemy po stronie MS. bo skoro wjest tak jak piszesz to powinno wszystko działać.
     
  10. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Masz jakieś środki na koncie? na tej karcie?
     
  11. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie
    tak
     
  12. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Mam konto w tym samym banku i także miałem problem, jednakże po wpłacie 40 zł udało się ale uważaj microsoft odbiera sobie 3 zł za aktywacje na koncie! (tzn zakłada blokadę na sumę 3 zł). Ja zrobiłem głupstwo i przypadkowo zarejestrowałem kartę dwóch kontach i mi zżarło 6 zł ;) Pzdr.
     
  13. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Właśnie o to mi chodziło, pytając czy masz jakieś środki na koncie.
    Każda firma taką politykę stosuje, paypal, apple, ms.
     
  14. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam tez problem ,moze byc karta debetowa z mBanku? wpisuje numery i tez blad wyskakuje :/
     
  15. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Karta kredytowa o ile się nie mylę to taka która posiada wypukły cyfry numeru konta, a debetowa wklęsły (płaski?). Ja mam debetową mbank i ją akceptuję :)
     
  16. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mi nie chce akceptowac ,**** :/
     
  17. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Wiesz co, możliwe że to jest przez ciągłe usterki techniczne live'a Polskiego. Ja po akceptacji karty nie zamawiałem jeszcze konta gold ani punktów msp żeby uniknąć jakiegokolwiek błędu (wszystko jest możliwe).
     
  18. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Najlepiej założyć konto w ING, tam dodać kartę wirtualną - nie dostajesz żadnej karty fizycznie, tylko wszelkie numery online i wszędzie jest przyjmowana jak kredytowa :)
     
  19. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a w mBanku da sei zrobic wirtualna? i jak?
     
  20. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    W mbanku nazywa się to ekart i masz ją dostępna w zakładce karty. Tam możesz złożyć taki wniosek.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum