1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX LIVE --> Pomoc dla świeżaka :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crash5, Marzec 16, 2011.

  1. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam chciałbym się zapytać czy jak założę konto na XBOX LIVE i wszystko na POLSKĘ to będzie mi porządnie wyszukiwać serwery z graczami? Drugie pytanie. Czy są problemy z założeniem konta na XBOX LIVE jakiekolwiek? Dodam , że jestem pełnoletni bo naczytałem się na forach o tych regionach i blokadach różnych , że trochę się wystraszyłem. Powiedzcie też coś od siebie na temat XBOX LIVE czy łatwo się zakłada konto i potem nic tylko hulać na serwerach różnych gier? :) Z góry THX za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dla mnie ważny wątek. Skusi się ktoś odpowiedzieć??? ;)
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Spokojnie loguj się na Polskę- nie będziesz miał żadnych problemów. Zakłada się zgodnie z tym co wyświetla Ci na ekranie. To nic skomplikowanego. Powodzenia
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    1. Będzie wyszukiwać głównie z Polski - ale to zależy chyba od regionu w konsoli
    2. Ja nie miałem problemów :p

    Łatwo, łatwo - wystarczy czytać
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ja jak grałem w pesa 2011 to mi z całego świata różne serwery wyszukiwało. Dlatego wydaje mi się że nie ma różnicy w tym czy rejestrujesz sie na p[l czy jakiś inny kraj
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No tak ale w pierwszej kolejności chyba wyszukuje polaków :p Tak mi się wydaje ;)
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  9. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    H3XT0R a jaki Ty masz Region ustawiony? Czy Region można zmienić?
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Region masz w ustawieniach konsoli :) i można zmienić
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach konsoli masz Region. Ja mam Polska i zawsze znajduje ludzi do gry ;)
     
  12. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytanko. Czy ktoś z Was łączył się z XBOX 360 przez operatora UPC? Mam router dzięki któremu miałem bez problemu podłączone PS3 , czy nie powinienem mieć problemu z XBOXem??? :)
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak PS3 się łączyło z PSN to i Xbox 360 też będzie łączył się z XBL :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum