1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xbitx, Kwiecień 13, 2011.

  1. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xboxa 360 i mam także wifi w całym domu. Chciałem kupić sobie xbox live ale nie wiem co mam zrobić od a do z.
    Żeby mieć xbl wiem ze trzeba kupić kod ale czy trzeba xboxa podpinać kablem od neta czy będzie bezprzewodowo i kupić xbl i się zarejestrować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koli84

    koli84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki xbox? Slim czy "stary"? Wszystko zależy od tego...

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  4. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    elite kupilem go jakis rok temu
     
  5. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Żeby mieć internet przez wifi (w xboxsie innym niż slim) musisz kupić modem wifi do xboxa.
     
  6. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bardzo droga rzecz,na allegro używka sięgała ponad 100zł, lepiej kup kabel ethernet za parę zł.
     
  8. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kabel mam tylko że router leży w innym pokoju a kabla nie da się przeciągnąć. Lepszym rozwiązaniem podpiąć pod laptopa własnie tak zrobiłem. Czyli mówisz że slim ma wbudowane wifi?
     
  9. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Tak ma wbudowane.
     
  10. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    No z wifi dużo wygodniej :D. A jeśli chodzi o xbl nie musisz płacić chyba , że chcesz wykupić członkostwo Gold (granie multiplayer i wcześniejszy dostęp do niektórych dem).
     
  11. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak kupuje gold żeby grać przez multi, kurde szkoda ze elite nie ma wifi szkoda mi dać 140 zl za adapter
     
Wczytywanie...

Poleć forum