1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live , pomocy : (

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xboxmen, Sierpień 3, 2011.

  1. xboxmen

    xboxmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    mam pytanko na temat konfiguracji xboxa 360 z netem . niedługo dostane kabel , a mianowicie jak wchodze w połonczenia sieciowe to tam zamiast sieć lokalna mam sieć bezprzewodowa , robi to jakąś różnice ? \
    obejrzałem poradnik jak podłonczyć xboxa 360 do neta , stąd ta sieć lokalna .

    Pomóżcie .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Internet masz od dostawcy osiedlowego ?
     
  4. xboxmen

    xboxmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    to znaczy nie mieszkam w domu i mam u siebie modem , i mam w komputerze sieć bez przewodową dam raDE PODŁONCZYĆ DO KOMPUTERA ?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Modem nie potrafi dzielic lacza wiec i nie posiada wifi, prawdopodobnie masz router ?
    Jakiego masz neta, co idzie do routera kabel telefoniczny sieciowy, czy nic nie idzie ?
     
  6. xboxmen

    xboxmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    tak mam routera , oraz modem a do routera podpięte są 3 komputery tylko że wszystkie na wifi . a internet mam chopina , podłanczałem xboxa na oryginalny kabel do routera to xbox live działał , ale chce podpiąć go do komputera .
     
  7. xboxmen

    xboxmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    a internet mam z kablówki .
     
  8. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    primo, po co do komputera skoro możesz do routera, ke? secundo, skoro masz komputer podłączony bezprzewodowo to masz wolne gniazdo LAN na płycie głównej, podłącz, wejdź w połączenia sieciowe, przy właściwościach połączenia bezprzewodowego w zaawansowanych zafajkuj pozwolenie na korzystanie z łącza i voila, wysyłasz internet na LAN! prościej nie potrafię opisać. i najlepiej zakup słownik, pomoże i tobie i nam.
     
  9. xboxmen

    xboxmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    lol






    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum