1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live pomozcie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel14, Kwiecień 16, 2010.

  1. daniel14

    daniel14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie moge sie polaczyc z internetem w xboxie, konsola nie moze uzyskac adresu ip. W konsoli ustawilem specjalnie taki sam mac jak w kompie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na forum jest poradnik jak skonfigurować konsole pod neta.
     
  4. mih0

    mih0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a podałbyś linka może?
     
  5. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. daniel14

    daniel14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie czaję tego poradnika, nie mam neostrady a ip w kompie ustawia mi sie automatycznie
     
Wczytywanie...

Poleć forum