1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live - problem, brak zawartości.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Yetan, Styczeń 14, 2010.

  1. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pewien dość irytujący problem z Xbox Live. Otóż, gdy loguję się na moje konto (kabel internetowy podpięty) nie mam zakładek Game/Video Market Place, ani innych rzeczy, które powinny pokazywać się po podłączeniu. Widzę tylko zakładkę Przyjaciele, Moja konsola Xbox 360 i Witamy. Zaraz po zalogowaniu wyskakuje informacja, że część Xbox Live jest w tym momencie nie dostępna. Jednak, gdy logowałem się ~1 miesiąc temu było to samo. Wiecie co z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Przetestuj połączenie na Xboxie, pokaże Ci co jest nie tak.
     
  4. johnnynoname

    johnnynoname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NY
    Być może w ustawieniach regionalnych masz ustawione Polska?
     
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @johnnynoname
    Tak mam ustawione Polska. Zmienić na UK?
     
  6. johnnynoname

    johnnynoname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NY
    Dokładnie zmień na UK i powinno hulać :D
     
  7. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zmiana ustawień regionalnych nic nie dała. ;/ Koledzy mają konsolę z ustawieniami regionalnymi Polska i Live działa im w całości. Spróbuję zmienić MTU na niższe.

    @Edit:
    Kod błędu: 8b010008
     
  8. johnnynoname

    johnnynoname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NY
    Ten kod błędu oznacza że będziesz miał coś z ustawieniami NAT w routerze (tak mi się wydaje), bądź u usługodawcy...
     
Wczytywanie...

Poleć forum