1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live problem jestem świeży

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smk, Kwiecień 13, 2012.

  1. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, mam problem gdy już chcę potwierdzić dane na free goldy na start przy wpisywaniu numeru telefonu w stylu XXXXXXXXX to pisze że błędny numer telefonu, dlaczego ??/ proszę bo mam zamiar naku****ć w bf3 za free przez te dni :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bf3 nie pograsz za free wymaga pass to raz, a numer tel musi być do regionu który wybrałeś +48 jak polska kierunkowy
     
  4. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    hhh

    ok teraz druga sprawa bo wyszedlem z tego formularzu z tych Goldów na próbę i jak teraz do tego wrócić ???
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    połącz się z live na tym koncie powino się skończyć jak nie kolejne konto a masz 3 tylko gold
     
  6. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    dokładniej można bo ja nie jestem tak obcykany mam dopiero to perełko 4h...
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    skończ rejestracje i powineś mieć opcje podłącz z xbox live
     
  8. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    tylko ze ja juz jestem zalogowany i mam te cale menu :)
     
  9. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    więc co dalej ?????
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Z darmowego GOLD-a można skorzystać tylko przy zakładaniu konta z poziomu konsoli :)
     
  11. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    a powiedzcie mi bo mam teraz 2gb wolnego na dysku potem kupie oczywiscie dodatkowy bo mam zamiar kupic za dwa tygodnie bf3 i goldy starczy mi miejsca na granie w to ?/?
     
Wczytywanie...

Poleć forum