1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX LIVE Problem POMOCY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dani13, Lipiec 17, 2011.

  1. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    dziś podłączyłem Xboxa do Live i jak wkładam grę oryginalna to chodzi a jak nieoryginalna to pisze odtwórz DVD.Mam LT+1.1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. suh4

    suh4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Frankfurt an der Oder
    jak zrobilo aktualizacje to wywalilo ci przerobienie :D ktos juz o tym pisal na forum ...
     
  4. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No niestety , ale wygląda, że suh4 ma rację, prawdopodobnie omyłkowo zainstalowałeś aktualizację i straciłeś przerobienie, są też plusy, zafundujesz sobie lt+ 1.9.
     
  5. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To co mam teraz zrobić?
     
  6. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może od nowa konto załozyć czy jak proszę o pomoc
     
  7. suh4

    suh4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Frankfurt an der Oder
    musisz jeszcze raz przerobic konsole innego sposobu nie ma
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli jak nawet odłacze od live to dalej nie będą chodzić?
     
  9. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Nie nie będą bo już nie masz przeróbki

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum